رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در حاشیه سفر به پیشوا گفت: خروج پیشوا از مشکلات نیازمند توجه به زیرساخت و کسب و کار است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان تهران؛ علاءالدین ازوجی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در حاشیه بازدید از پروژه های نیمه کاره و بررسی طرحهای در دست بررسی افزود: سفر رئیس جمهور بخشی از گلوگاهها را مرتفع میکند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران گفت: تولید دوپایه دارد؛ تولیدی باید اتفاق بیفتد که اولا دانش بنیان باشد و ثانیا خروجی آن منجر به اشتغال شود.
وی افزود: تولیدی که در مناطق مختلف اتفاق میافتد یا تولید برونزا با تابآوری پایین است و یا منجر به اشتغال نمیشود.
ازوجی گفت: عمده تولیداتی که رشد بلند مدت دارند وقتی دانش بنیان باشند استمرار خواهند داشت.
وی افزود: اگر به دنبال تولید کالا و خدماتی باشیم که سرریز آن برای منطقه باشد اساس آن باید دانش بنیان باشد و باید از شعار سال بهعنوان یک فرمان برای توسعه منطقه درس بگیریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران گفت: بخشی از پروژههایی که برای سفر ریاست جمهوری دیده شده، منطقهای است و این سفر میخواهد بخشی از گلوگاههای شهرستان را مرتفع کند، ولی مبنای کار ما در سازمان مدیریت فراتر از این سفر است.
وی گفت: در سال گذشته ۷۷ پروژه زیربنایی در شهرستان پیشوا تامین اعتبار شد که در این راستا، ۶۳ میلیارد تومان مصوب و ۳۸ میلیارد تومان تخصیص داده شد.
ازوجی افزود: برای خروج پیشوا از این وضعیت باید به دو بعد زیرساختی و کسب و کار توجه شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران گفت: در بحث زیرساختی سازمان مدیریت کمک میکند تا پروژههایی کلید بخورد که در سال ۱۴۰۱ را اندازی شود.
وی افزود: آن چیزی که مبنای قضاوت ماست، گزارش عملکرد نیست بلکه بحث سلامت اداری پروژهها است و باید مردم از بابت اقدامی که انجام میشود، بهرهمند گردند.
ازوجی گفت: اجازه نمیدهم تامین اعتبار برای پروژهای صورت بگیرد، اما خروجی نداشته باشد و مسائل حاشیهای برای یک پروژه اتفاق بیفتد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران افزود: تولید از دل کسب و کار در میآید؛ باید مطالعه شود که چه نوع کسب و کارهایی اصلاح شود و یا شکل بگیرد که بر پایه دانش بنیان بوده و از دل آن تولید و از دل تولید، اشتغال ایجاد شود.
https://www.iribnews.ir/00EKri
نامداری مدیرعامل آب و فاضلاب جنوبشرق استان تهران نیز گفت:
با توجه به اجرای خط انتقال ماملو، در حال حاضر مشکل خاصی برای تامین آب در پیشوا نداریم ولی برای اینکه تابآوری آبی خوبی داشته باشیم باید یک مخزن ۱۰ هزار متر مکعبی و یک مخزن ۲ هزار متر مکعبی برای شهر احداث شود.
وی افزود: اعتبار مورد نیاز برای احداث این دو مخزن حدود ۷۰ میلیارد تومان است.
نامداری بیان کرد: ۲۲ کیلومتر از ۲۰۰ کیلومتر شبکه آب شهر پیشوا فرسوده است که از این میزان، ۸ و نیم کیلومتر آن در اولویت قرار دارد و نیازمند اعتبار ۳۴ میلیارد تومانی است.
وی افزود: همچنین ۱۱۵ کیلومتر از ۱۶۸ کیلومتر شبکه روستایی شهرستان پیشوا دارای فرسودگی است.
نامداری گفت: به واسطه مشکلات اعتباری نتوانستهایم اقدام مثبت و اثرگذاری در روستاها داشته باشیم ولی با پیگیریهای صورت گرفته، ۲۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفر ۷ حلقه چاه و احداث ۲۳۰۰ مترمکعب مخزن و ۱۵.۵ کیلومتر شبکه خط انتقال پیشبینی شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران امروز از پروژه های نیمه کاره و در دست مطالعه بیمارستان ۹۷ تخته خوابی، میدان ورودی شهر جلیل آباد، جاده آنتنی ، زورخانه سردار جنگل بازدید کرد.