در شهرکهای صنعتی زاهدان تعدادی واحدهای غیر فعال یا نیمه فعال هستند که قرار است به چرخه تولید بازگردند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، استاندار در بازديد از شهرک صنعتي زاهدان، بر استقرار واحدهاي دانش بنيان در شهرک هاي صنعتي استان تاکيد کرد.
مدرس خیابانی افزود : با هماهنگی با پارک علم و فناوری قرار شد تا شرکتهایی که به یک بلوغی رسیدهاند به شهرک صنعتی منتقل و در این سوله ها مستقر شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این شرکتها به صنایع نوآور مثل گوهرسنگ واگذار شود که این یک کار خوبی برای ایجاد اشتغال و تقویت تولید دانش بنیان بوده و یک عامل مهم برای ایجاد اشتغال و تکمیل زیرساخت هاست چرا که اگر ما یک مکان و یک محلی داشته باشیم میتوانیم با ایجاد اشتغال از ظرفیت بانوان و جوانان خود در این اماکن استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه ما میتوانیم و این قابلیت را داریم که سیستان و بلوچستان در ردههای بالای کشور در حوزه تولید و صنعت معرفی کنیم تاکید کرد: در این استان واحد تولید ماسک یک واحد تولیدی استاندارد در کشور است و با رعایت تمام ضوابط بهداشتی، حفاظتی و ایمنی به تولید ماسک میپردازد و رتبه اول در کشور را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه د اد : باید در این استان از این نوع واحد تولیدی بیشتر داشته باشیم.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: بسیاری از واحدهای تولیدی در استان عملکرد خوبی دارند برای نمونه واحد تولیدتور ماهیگیری ، ۸۰ درصد نیاز تور ماهیگیری کشور را تولید میکند که جز اولین ها در حوزه بافت تور ماهیگیری است.
مدرس خیابانی تصریح کرد؛ حدود ۲ هزار تن در کشور مصرف تور ماهیگیری داریم که این واحد تولیدی هزار و ۸۰۰ تن تور ماهیگیری را تولید میکند که نیاز تمام سواحل شمالی و سواحل خودمان را تامین کرده است.
وی افزود: اعلام شده که همه شهرکهای صنعتی داخل استان یک محوطه تولید دانش بنیان داشته باشند و در آن واحدهایی در حوزه عارضهیابی صنعتی و تجاری مستقر شوند تا از علم روز جوانان استفاده کنند.
وی ادامه داد: این استان به لحاظ دانشگاهی و مراکز پژوهشی سطح علمی بالایی دارد و پارک علم و فناوری این این ظرفیت را دارد تا از این کارآفرینان پشتیبانی کند.
وی بیان کرد: امروز بسیاری از کارهای تولیدی استان از کمبود نیروی انسانی بومی رنج میبردند و لذا برای اینکه این مشکل برطرف شود باید مهارت آموزی گسترش پیدا کند.
استاندار همچنين در کارگروه تخصصي شوراي اشتغال استان خواستار برچيده شدن ديوان سالاري و کاغذبازي هاي دست و پاگير اداري بر سر راه سرمايهگذاران شد.
آرامش سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي استان هم در اين جلسه گفت: تسريع در صدور مجوزهاي کسب و کار، رفع موانع سرمايهگذاري، تامين زيرساختهاي مورد نياز طرحهاي اقتصادي، استفاده از ظرفيت بخش خصوصي بويژه بخش تعاون و برگزاري نمايشگاههاي تخصصي و بازارچههاي محلي را از جمله محورهاي تحقق اشتغال تعهد شده سال ۱۴۰۱ در استان است.