رئیس جمعیت هلال احمر گفت: فعالیتهای جمعیت هلال احمر از جنس پادگان هاست و همیشه باید با قدرت و توان بالا و تجهیزات کامل و بی نقص آماده باشد.
وی گفت: یکی از دغدغههای مسئولین جمعیت هلال احمر عزیزانی هستند که بعنوان امدادگران و نجات گران در پایگاههای جاده ای، پایگاههای کوهستان و پایگاههای ساحلی ایثار و فداکاری میکنند و با ۲۴۰ ساعت کار در ماه کمترین دریافتی را دارند و بیمه نیستند، ولی با قدرت و دلسوزی در حال خدمات رسانی به هموطنان هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: جمعیت هلال احمر تقریباً کمک کمی از دولت دریافت میکند که انصافاً در سال قبل مشمول هدایتها و رهنمودها و کمکهای بسیار قوی شخص آقای رئیس جمهور، ریاست دفتر، معاون اول و دولت شد و مخصوصاً در اواخر سال که انبارهای جمعیت هلال احمر خالی شده بود با دستور شخص رئیس جمهور دولت کمک بسیار خوبی کرد و انبارهای هلال احمر تکمیلتر شد تا بتوانیم خدمت رسانی مان را هر زمانی که لازم باشد بهتر انجام بدهیم.
کولیوند گفت: در بحرانها که نیاز به مدیریت یکپارچه دارد سازمان مدیریت بحران کشور فرماندهی اصلی میدان را به عهده دارد که در سیل اخیر در جنوب کشور، ۱۲۰ تن محموله امدادی در کمترین فاصله به منطقه چابهار اعزام شد.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه جمعیت هلال احمر تقریباً ۴۰ هزار نفر امدادگر دارد که همیشه در صحنه هستند و علاوه بر آن تعداد قابل توجهی داوطلب نیز حضور دارند که به محض این که حادثهای رخ بدهد به ما کمک کنند گفت: تیمهای واکنش سریع جمعیت هلال احمر نیز با نیروهای زبده و با تجربه، همیشه اولین گروهی هستند که هم به عنوان ارزیاب و هم به عنوان خدمت رسان در بلایا و اتفاقات حضور پیدا میکنند.
وی اظهار امیدواری کرد که تجهیزات لجستیک هلال احمر، ناوگان زمینی و هوایی که از سال ۹۲ به بعد نه نوسازی شده و نه بازسازی در سال جدید نوسازی و بازسازی شود تا بتوانیم خدماتی که در شان ملت است بهتر و با کیفیت و با سرعت بالاتری انجام شود.
پیرحسین کولیوند از اقدامات لازم برای راه اندازی داروخانه آنلاین خبر داد و گفت: داروخانه ویژه داروهای شیمی درمانی هفته پیش راه اندازی شد و داروخانه آنلاین هم در حال راه اندازی است تا در مواقع ضروری بتوانیم با ارسال دارو به درب منزل، خدمت رسانی بهتری به هموطنان داشته باشیم.