استاندار یزد: برای استفاده از ظرفیت سمنها در فرآیندهای قانونی باید سند و مدل عملیاتی ترسیم شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مهران فاطمی در نشست با تشکلهای مردم نهاد استان گفت: این جلسات از لحاظ شکلی و محتوایی برای ما حائز اهمیت است و محتواها و مباحث باید دنبال شود.
وی ادامه داد: امروز نقش مجموعههای مردم نهاد در ورود مردم به نظام تصمیم گیری و تصمیم سازی و عرصه مشارکت عمومی کاملا بی بدیل است.
استاندار یزد تصریح کرد: قطعا یک جلسه شورای اداری استان را به این موضوع اختصاص خواهیم داد و مباحث مطرح شده در این جلسه را در حضور مدیران مطرح کرده و آنها را پیگیری میکنیم.
فاطمی اظهار داشت: برای اینکه ظرفیت سمنها بتواند در فرآیندهای قانونی محقق شود حتما نیاز به یک سند و یک مدل عملیاتی داریم.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری هم از سمنها به عنوان بازوی توانمند دولت و پل ارتباطی میان مردم و دولت یاد کرد و گفت: کمک به توسعه و آبادانی کشور و دستیابی به توسعه پایدار از مزیتهای سمنها به شمار میآید.
قهرمانی افزود: ارتقای سطح آگاهی اجتماعی، زمینه سازی برای گسترش امنیت انسانی، کمک به رفع آسیبهای اجتماعی و کمک به مدیریت بحرانها از دیگر مزیتهای سمنها است.
وی خاطرنشان ساخت: تشکلها موظف هستند منابع تامین هزینههای خود را با رعایت ضوابط و اساسنامهها تعیین کنند، دریافتها و پرداختهای خود را از طریق حساب بانکی صورت دهند و عملکرد مالی خود را در دفاتر مالی ثبت کنند.
قهرمانی تأکید کرد که در حال حاضر ۹۸۰ سازمان مردم نهاد در حوزههای مختلف محیط زیست، هنر، علمی، ورزشی، خیریه، میراث فرهنگی وخانواده در استان فعالیت میکنند.
در این نشست هر یک از تشکلهای و سازمانهای مردم نهاد به بیان گوشهای از انتظارات و مشکلات حوزه کاری خود پرداختند.