خطیب جمعه چرام :ارتش جمهوری اسلامی ایران بازوی توانمند صیانت از نظام و دفاع از استقلال و تمامیت ارضی کشور است.
وی افزود: امام خمینی مانند همیشه با بصیرت الهی خود این توطئه را در اولین روزهای شکل گیری خود ناکام گذارد.
افشار بیان نمود: ایشان در پیامی که در آن روزها فرستاد، ارتش را «ارتش اسلامی» خواند. نگاه امام خمینی به فرزندانی بود که بدنه ارتش را تشکیل میدادند و به افسران و کادر میانی این نیرو که از میان مردم و از خانوادههای اصیل برخاسته بودند.
وی افزود: ایشان بانگاه به گذشته سربازانی را میدید که به فرمان وی پادگانها را خالی کردند و درمیدانها به روی مردم آتش نگشودند.
خطیب جمعه چرام اظهار داشت: ارتش، فدایی ملت شد اعتماد الهی امام جواب داد و ارتش بسیار خوب پاسخ اعتماد امام و استقبال ملت را داد. بدین جهت اولین شهیدان ملت در روزهای اول پیروزی انقلاب، ارتشی مبارز و آزاده؛ سپهبد قرنی شد که ایستادگی او در جلوی توطئههای ضد انقلاب تجزیه طلب و معاند در کردستان، داغ بزرگی بر دل آنها نهاد.
وی افزود: یکی از ابعاد مظلومیتهای ارتش جمهوری اسلامی، مظلومیت شهدای شاخص ارتش است. ما چقدر سرلشکر ایرج رستمی یار همراه شهید چمران را میشناسیم؟! شهیدی که چمران برایش نوشت: "هر وقت به تو فکر میکنم از شدت شوق قلبم میلرزد و اشک به چشمانم حلقه میزند. "
افشار گفت: بزرگان شهیدی، چون سرلشکر فلاحی، جواد فکوری، منصورستاری، مصطفی اردستانی، علیرضا یاسینی، عباس بابایی، حسن اقارب پرست، محمدنوژه، حسن منفردنیاکی، آبشناسان، و سیدالشهدای ارتش؛ علی صیادشیرازی مانند صدها افسر گمنام دیگر برتارک این نیروی الهی میدرخشد.
خطیب جمعه چرام بیان نمود: ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتوانهای الهی از خون پاک حدود ۵۰ هزار شهید، و دهها هزار جانباز و آزاده هم اکنون با سه نیروی زمینی و هوایی و دریایی و نیز نیرویی که زاده انقلاب اسلامی است (نیروی پدافند هوایی) اکنون سرشار از انگیزه و ایمان است با ساختاری ولایی، انقلابی، مردمی، بومی در خدمت انقلاب اسلامی و نظام و مردم است. این کلمه طیبه الهی هم اکنون تبدیل به قدرتمندترین ارتش منطقه شده است.
افشار اظهار داشت: سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۹۸ دیدار رمضانیه رهبر حکیم انقلاب اسلامی با کارگزاران نظام اسلامی هرساله برگزار شده است. پس از دوسال وقفه کرونایی این سی و یکمین دیدار رهبر انقلاب با بخشی از مدیران ارشد نظام بود که به شکل محدودتر برگزار شد.
وی افزود: ایشان برای کارگزاران نظام ۲۰توصیه و سفارش داشتند که هم راهبردی و هم کاربردی، هم شخصی و هم مدیریتی، هم معرفتی و هم مهارتی بود.
مردم در خصوص واکسیناسیون کودکان با کادر درمان همکاری کنند
حجتالاسلام علی اکبر راوند امام جمعه دیشموک در خطبه نمازجمعه این شهر ضمن دعوت خود و مردم به رعایت تقوای الهی گفت: جامعه اهل تقوا خوبیها را برجسته و بدیها را تذکر میدهند.
وی با اشاره به فعالیت جهادی پرسنل درمان در سراسر استان در زمان شیوع کرونا افزود: مردم بایستی در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان در برابر بیماری کرونا با کادر درمان همکاری کنند.
راوند ادامه داد: بهداشت و درمان بایستی جهادی عمل کرده که انتظار هست مدیر بهداشت و درمان کهگیلویه به بخش دیشموک توجه کند و نگاه جهادی به این بخش با وسعت زیاد داشته باشد تا بهداشت و درمان در دیشموک سر و سامان داده شود.
امام جمعه دیشموک با اشاره به برجام و رویکرد تیم مذاکره کننده هستهای گفت: رویکرد مذاکره کننده تیم جدید هستهای تاکنون مورد تأیید رهبری بوده است که در مسئله برجام دشمنان بر عهدی کردند.
وی افزود: در تحریمها ظرفیتهای خوبی به دست آورده که دشمنان از تحریمها پشیمان شدند.
راوند با اشاره به انتشار لیست ابر بدهکاران بانکی ادامه داد: انتشار این لیست نیازمند گامهای بعدی است که جزئیات را برای مردم در خصوص بهره، بازپرداخت و نحوه استفاده شرح داده شود.
وی افزود: حلم و بردباری سبب دور شدن از بداخلاقیها و آسیبها میشود که خانواده با رفتار مناسب با اعضای خانواده باعث پیشرفت خانوادهها میشود.
راوند با اشاره به نزدیکی شبهای قدر ادامه داد: درک شب قدر، دعا نماز و مناجات در آن سبب تعیین مقدرات یکساله ما به دست امام زمان (عج) میشود.
ضرورت توجه به اماکن دینی و مذهبی در بخش پاتاوه
حجت الاسلام سیادت افزود: امکانات سرمایشی، گرمایشی و سایر تجهیزات اماکن مذهبی به عهده هیئت امناء است و تقاضامندیم که مسئولان اداره کل اوقاف و امور خیریه بر عملکرد هیات امنای این اماکن نیز نظارت داشته باشند.
وی در خصوص نواقصات ومشکلات موجود در امام زادههای بخش پاتاوه نیز اظهار داشت: در این بخش چندین امام زاده واجب التعظیم از جمله امام زاده بابا حاجی علیه السلام و امام زاده محمود طیار (ع) واقع شده است و با توجه به اینکه گردشگر پذیر هم هستند ولی از جاده دسترسی مطلوبی برخوردار نیستند.