معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان و نوپای فعال در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات، ۱۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.
وی گفت: حوزه نخست مربوط به شرکتهای نوپا و استارتاپهای فعال در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات است که نیازمند نقدینگی برای ادامه و توسعه کار خود هستند که در همین ارتباط به ازای هر فرد ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات داده میشود که سقف این تسهیلات ۲ میلیارد تومان است.
منکرسی افزود:حوزه دوم به پلتفرمها اختصاص دارد و ما برای حمایت از پلتفرمهای فعال تسهیلاتی در نظر گرفته ایم که برای هر پلتفرم ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که ۳ میلیارد تومان برای صاحبان پلتفرم و ۷ میلیارد تومان برای عرضه کنندگان بر روی پلتفرم هاست. متقاضیان میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند و کسب و کار خود را توسعه دهند.
معاون سیاستگذاری و اعتباربخشی سازمان فناوری اطلاعات گفت: حوزه سوم حمایتی ما مربوط به بخش آموزش است و بسیاری از کسب و کارها برای توانمندسازی نیروهای خودشان نیازمند صرف هزینه هستند تا آموزشها را به افراد ارائه دهند و ما در همین خصوص به ازای هر نفر ۶۰ میلیون تومان و ۱۸ میلیون تومان هم کمک بلاعوض برای هر نفر در نظر گرفتهایم که می توانند از این تسهیلات استفاده کنند.
آقای منکرسی افزود: حوزه چهارم مربوط به کسب و کارهای سنتی است که قصد دارند به کسب و کارهای برخط تبدیل شوند و میتوانند بعد از ارائه درخواست خود از این تسهیلات استفاده کنند که برای اشتغال هر فرد ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات داده میشود.
وی گفت: حوزه پنجم به حوزه سرمایه در گردش مربوط میشود چرا که بسیاری از شرکتها قراردادهایی با سازمانها دارند که اقساط آن را باید در مراحل اجرای طرح بپردازند و برای اینکه در طول انجام طرح بتوانند نیروهای خود را پشتیبانی کنند ما تسهیلاتی به عنوان سرمایه در گردش به آنها میدهیم که سقف این تسهیلات ۳ میلیارد تومان برای این شرکتهایی است که با دستگاههای دولتی قرارداد دارند.
منکرسی افزود: حوزه ششم برای حمایت از طرحهای ملی است که ما شش طرح ملی را در این حوزه در نظر گرفته ایم که این طرحها در حوزه فضایی ً و شرکتهای دانشبنیان این عرصه است و در خصوص فناوریهای مبتنی بر پهپادها و صنایع دیگر هم که به شکل فضاپایه تعریف شدهاند ما تسهیلاتی ارائه میکنیم.
وی گفت: نرخ تسهیلات برای استانهای کمبرخوردار ۱۰ درصد و سایر استانها ۱۱ درصد است و منابع را میان دو بانک عامل ملی و پستبانک توزیع کردهایم تا متقاضیان با سرعت بیشتری بتوانند تسهیلات خود را دریافت کنند.
آقای منکرسی افزود: پیشبینی میکنیم این طرح برای ۱۲ هزار نفر شغل ایجاد کند که با توجه به نامگذاری سال، طرح قابل توجهی برای تحقق اهداف این شعار است.
وی گفت: متقاضیان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وبگاه این سامانه به نشانی Tavanafarin.ito.gov.ir مراجعه کنند که توضیحات تکمیلی در خصوص همه این طرحها در این سامانه ذکر شده است و همه فرآیند درخواست اعطای تسهیلات به صورت برخط در این سامانه قابل استفاده است و اگر سوال و ابهامی هم بود متقاضیان به صورت مجازی و تلفنی میتوانند پاسخ خود را دریافت کنند.