استاندار گیلان اظهار داشت: با دریافت نقدی هزار و ۵۰ میلیارد تومان از منابع اعتباری سفر رئیسجمهور به گیلان، بسیاری از طرحهای عمرانی به حرکت درآمده است.
رییس شورای برنامه ریزی گیلان همچنین مجموع اعتبارات تملک داراییهای گیلان از محل منابع ۷ گانهی آن را ۹۱۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این بخش منبع اعتبارات تملک استانی، ۲۵۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بوده که با ۱۵ درصد رشد، بالاترین تخصیص منابع ۷ گانهی اعتبارات حوزهی تملک داراییهای گیلان را به خود اختصاص داده است.
استاندار در ادامه با تشریح اعتبارات عمرانی گیلان از بند ۱۰ جیم بودجهی سال ۱۴۰۱ گفت: برای این بخش از اعتبارات، ۲ هزار و ۶۹۵ میلیارد تومان درنظر گرفته شده که نسبت به لایحهی بودجهی امسال بیش از ۶ درصد رشد داشته است.
دکتراسدالله عباسی در بخش دیگری از سخنان خویش بر ضرورت پیگیری مجدانهی مجموع مدیران دستگاههای اجرایی استان برای جذب هرچه بیشتر اعتبارات طرحهای ملی و بودجههای متمرکز ملی تاکید کرد و افزود: بهره گیری از ظرفیت نمایندگان مجلس برای تحقق عینی پیگیریها در این بخش انکار ناپذیر است.
استاندار گیلان همچنین خطاب به برخی از دست اندرکاران شهرستانی حوزهی پیگیری و جذب اعتبارات عمرانی استان گفت: هرگونه بی
شراره کاووسی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان هم در گزارشی با اشاره به روند تخصیص اعتبارات هزینه ایی و عمرانی سال ۱۴۰۰، شرایط تخصیص سال گذشته را با توجه به محدودیتهای مالی دولت رضایتبخش عنوان کرد و گفت: انتظار میرود در سال جدید که دولت شرایط بهتری برای اختصاص منابع اعتباری دارد، بتوان حداکثر اعتبارات پیش بینی شده و ابلاغی را جذب کرده و روند توسعه استان را سرعت بخشد.
در ادامهی این نشست احمد دنیامالی، نمایندهی بندر انزلی، سید علی آقازاده از نمایندگان رشت و رسول فرخی نمایندهی لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی هر یک در سخنانی بر لحاظ ظرفیتهای مربوط به آمایش سرزمینی در روند تخصیص اعتبارت، تلاش برای جذب اعتبارات نقدی دولت و پرهیز از پذیرش اسناد خزانه، ارایهی اطلاعات دقیق دستگاهها به نمایندگان مجلس برای تسهیل در روند پیگیریها در سطوح ملی و لزوم تشکیل کارگروه نظارت بر اجرا در حوزهی تخصیص بودجههای شهرستانی ارایه کردند.