در ماه مبارک رمضان، با توجه به ساعتهای طولانی گرسنگی در روز، مراقبت از تندرستی و سلامت بدن مهم است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سيما به نقل از وبدا، برنامه غذایی در ماه مبارک رمضان نباید نسبت به قبل خیلی تغییر کند و در صورت امکان باید ساده باشد و همچنین باید طوری تنظیم شود که بر روی وزن طبیعی تأثیر زیادی نداشته باشد.
در ماه مبارک رمضان باید حتما سحری میل شود؛ نخوردن سحری باعث استرس و آسیب به عملکرد سیستم ایمنی میشود.
همچنین در این ماه، توجه به خواب کافی مهم است، ۷ ساعت خواب در طول شبانه روز ضروری است، زیرا کم خوابی سیستم ایمنی را ضعیف میکند.
نوشین مایعات کافی هم با اهمیت است و باید از افطار تا سحر حداقل ۸ لیوان آب نوشیده شود.
از غذای خیلی چرب و شیرین نیز باید پرهیز شود، زیاده روی در مصرف شیرینی و غذاهای چرب موجب اختلال در عملکرد سیستم ایمنی میشود.