مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان، از تداوم بازدیدهای نظارت بر تمامی تاسیسات گردشگری استان در ایام ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی گفت: رعایت شئونات اسلامی و حرمت ماه مبارک، یکی از اصلیترین وظایف دستگاههای نظارتی در این ایام است که باید بیش از پیش مدنظر باشد.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان با بیان اینکه نحوه فعالیت رستورانها و غذاهای آماده سطح شهر بهصورت شیفتی و در دو نوبت ۱۵ روزه است، افزود: بهمنظور اهتمام بیشتر رعایت موارد قانونی و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان، نصب دستورالعمل به تاسیسات گردشگری ابلاغ و در انظار قرار گرفته است.