پژوهشگران در لندن مدعی شده اند توانستند در آزمایشگاه، بدون نیاز به ماهی، خاویار تولید کنند.
دانشمندانی از شرکت "خاویار بیوتک" و دانشگاه لندن، با تولید خاویار در آزمایشگاه، این ماده غذایی را به فهرست غذای افراد غیر ثروتمند نزدیک کردند.
این پژوهشگران گفته اند نخستین بار توانستند با استفاده از سلولهای کیسه تخم ماهی و قرار دادن آنها در یک مایع بیوشیمیایی در آزمایشگاه و تکثیر سلول ها، خاویار تولید کنند.
به گفته آنان با این روش میتوان در یک اتاق به وسعت ۳۰۰ متر مربع، بیش از تولید سالانه خاویار در جهان، خاویار تولید کرد و بهای این ماده غذایی را پایین آورد. به نوشته دیلی میل، در حال حاضر بهای ۱۲۵ گرم خاویار حدود ۱۶۰ پوند است.