رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری از تلاش برای توانمندسازی ، بازاریابیهای بینالمللی و توسعه صادرات نزدیک به ۷ هزارواحد دانشبنیان در کشور خبرداد.
رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری در این دیدار توضیحاتی درباره اهداف و برنامههای شرکتهای دانشبنیان ارائه کرد و خواستار تعامل و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل ماکو در این خصوص شد.
مهدی قلعهنوی با اشاره به ظرفیت منطقه آزاد تجاری و صنعتی و وجود گمرک بازرگان از رئیس واحد بینالملل ماکو درخواست کرد که زمینه حضور شرکتهای دانشبنیان را در دانشگاه فراهم کرده و تلاش کند در صورت وجود مشکلات آن را برطرف کند.
وی با اشاره به حمایت از نخبگان علمی بیان کرد: همواره از نخبگان جوان علمی چه در داخل و چه در خارج از کشور حمایت میکنیم.
قلعهنوی اضافه کرد: کارگزاریها و خانههای نوآوری در سطح دنیا داریم که بخش عمده آنها تجاری هستند و ما در مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری از آنها حمایت میکنیم.
وی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۱ بیان کرد: در این خصوص با مسئولان منطقه آزاد ماکو تبادل نظر کردیم تا بتوانیم از ظرفیت، امکانات و تواناییهای منطقه آزاد برای کمک به شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم.
رئیس مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری ریاست جمهوری متذکر شد: با توجه به موقعیت منطقه آزاد -که با چند کشور همسایه در تعامل هستند- و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بینالملل ماکو باید تسهیلات و زیرساختهایی مهیا و برای صادرات از این فرصت و ظرفیت استفاده کنیم.
در این دیدار صدرا علیپور رئیس دانشگاه آزاد ماکو با اشاره به ظرفیت و امکانات دانشگاه، آمادگی خود را برای هر نوع همکاری با مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعلام کرد.