سرپرست دفتر توسعه سامانهها و خدمات الکترونیک درباره روند احراز هویت اشخاص در دفترخانهها گفت: ارباب رجوع در بدو ورود به دفترخانه هنگام درخواست تنظیم سند از سردفتر، احراز هویت میشود و سردفتر کنترل میکند که کد ثنا داشته باشند.
وی گفت:، اما اگر کد ثنا نداشته باشد سردفتر عملیات احراز هویت و ثبت نام در سامانه ثنا را همزمان با تنظیم سند انجام میدهد و پیامکی به ثنای فرد ارسال میشود.
طاهریان گفت: متقاضی هم آن پیامک را به سردفتر اعلام میکند و ادامه کار احراز هویتش انجام خواهد شد که این روال احراز هویت و ثبت نام در ثنا یکبار انجام میشود و برای بار دوم نیاز به پیامک نخواهد بود، اما در سامانه شاهکار به ازای هر سندی که در دفتر خانه تنظیم خواهد شد آن سند به تلفن همراه متقاضی پیامک خواهد شد و یک نسخه از آن ابلاغیه یا آن پیامک نیز در سامانه ثنای هر متقاضی اعلام خواهد شد.
سرپرست دفتر توسعه سامانهها و خدمات الکترونیک گفت: در "ثبت من" نیز تمامی عملیات مربوط به ثبت ملک و اجرای سناد رسمی و همه اسنادی که در دفاتر اسناد رسمی تنظیم خواهد شد، در سامانه ثبت من انجام خواهد شد و ارباب رجوع میتواند با مراجعه به سامانه ثبت من یک نسخه از ان اسناد را ببیند البته خود سامانه ثبت من احراز هویت هم دارد که با سیستم پیامکی شاهکار از طریق مالکیت تلفن همراه احراز هویت انجام خواهد شد.
طاهریان افزود: همچنین ارباب رجوع در بدو ورود به دفترخانه برای تنظیم سند، ابتدا مشخصات شناسنامهای مثل کد ملی و شماره شناسنامه و تاریخ تولد را ارائه میدهد که به صورت آنلاین اطلاعات شخص از ثبت احوال نیز اخذ میشود و در سامانه قابل دیدن است.
احراز هویت از طریق ثبت احوال نیز با سامانه تشخیص اثر انگشت که قبلا در سازمان ثبت احوال ثبت برای دریافت کارت ملی هوشمند ثبت کرده است باید تطبیق یابد.