تیم جهادگر متشکل از ۲۰۰ نفر از پزشکان نیکوکار و کادر درمان برای ارائه خدمات رایگان درمانی به محرومان در اردوهای ۱۰ روزه، بیمارستان صحرایی برپا میکنند.
وی ادامه داد: مناطق محروم در استانهایی، چون ایلام، کردستان، کرمانشاه، هرمزگان، خراسان، خوزستان، گلستان، سیستان و بلوچستان محل برگزاری اردوهای جهادی پزشکی بود و در هر اردو ۱۸۰ تا ۲۰۰ کادر درمان مانند پزشک، دندانپزشک، فیزیوتراپ، شنواییسنجی، بیناییسنجی و دامپزشک و سایر کادر درمان شرکت میکنند. همچنین یک بیمارستان صحرایی به مدت یک هفته تا ۱۰ روز برپا میکنیم. قبل از برپایی اردو نیاز افراد را شناسایی کرده آنها را ویزیت میکنیم.
مسئول اردوهای جهادی پزشکی، به علاقه و اشتیاق کادر درمان حاضر در اردوها اشاره و خاطرنشان کرد: درمانگرها بعد از هر برنامه، تقاضا داشتند تا اردوی دیگری برپا شود و رضایتی که بعد از انجام یک خدمت در چهره مخاطب مشاهده میکردند، لبخند و دعای خیر آنها روحیه تیم درمان جهادی را تقویت میکرد. حتی کسانی که به برپایی اردوهای جهادی اعتقاد چندانی نداشتند با مشاهده خدمات پزشکی تیم ما به این شیوه خدمترسانی اعتقاد پیدا کردند.
این دندانپزشک نیکوکار به شرایط دوران همهگیری بیماری کرونا هم پرداخت و گفت: با شیوع کرونا دیگر امکان برپایی اردوهای جهادی را به شکل سابق نداشتیم و نیازهای جدیدی ایجاد شده بود. از سال ۹۹ اقدام به تولید و توزیع اقلام بهداشتی در مناطق محروم کردیم و در یک نوبت ۲۴۰ میلیون ماسک در سیستان و بلوچستان توزیع کردیم. با راهاندازی گروه همیاران سلامت افراد داوطلب را آموزش دادیم تا به صورت شیفت در بخش بیماران کرونایی بیمارستانهای تهران همراه کادر درمان باشند.