معاون اول قوه قضاییه گفت: باید رضایت و اعتماد عمومی مردم محور تحول در دستگاه قضایی باشد نه آمار و ارقام پرونده ها.
وی اضافه کرد: برنامه تحولی که امروز رونمایی میشود باید با رویکرد تخصصی و منتقدانه به آن نگاه کرد و حتما پایان سال ارزیابی جدی در خصوص عملکرد خواهیم داشت تا نقاط ضعف و قوت شناسایی شود.
معاون اول قوه قضاییه اطاله دادرسی و کثرت ورودی پروندهها را یک ابر چالش در دستگاه قضایی بیان کرد و افزود: برنامه ما عطف به این دو ابرچالش است.
وی با بیان این که در برنامهها حمایت جدی از حقوق عمومی و مبارزه جدی با تعدی و تعرض به اراضی ملی و دولتی در دستور کار است گفت: از مردم میخواهیم چنانچه با تعدی و تعرض مواجه شدند حتما موارد را با دادستانها در میان بگذارند.
آقای مصدق حمایت از شرکتهای دانش بنیان را وظیفه اصلی دستگاه قضایی بیان کرد.
وی به اولویتهای پانزده گانه که از سوی رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قضایی در هشتم فروردین بیان شد، اشاره کرد و گفت: قصد داریم کیفیت عملیاتی کردن این اولویتها را در سال جدید ارائه دهیم.
آقای مصدق تصریح کرد: امروز روز رونمایی از برنامه اقدام در خصوص تحول قضایی است که این تحول براساس سند تحول و نیز محورهای پانزده گانه تدوین شده است.
وی با بیان این که با صرف ابلاغ برنامه چیزی برای ما حاصل نمیشود افزود: برای تحقق این سند تحول تا پایان سال، پیش شرطهایی وجود دارد که باید اجرایی شود.
معاون اول قوه قضاییه گفت: هر استان با ابلاغ رئیس کل دادگستری از امروز ظرف پانزده روز باید کارگروهی را به نام کارگروه تخصصی برنامه تحول ۱۴۰۱ تشکیل دهد.
وی افزود: بعد از گذشتن بیش از ۴۰ سال از عمر انقلاب، برای ما محرز شده است که اگر همکاران قضایی خود در برنامهها مشارکت نکنند موفقیت حاصل نمیشود.
آقای مصدق با بیان این که برنامه تحولی امروز حتما باید متناسب با نیازهای بومی استان باشد تصریح کرد: سیاست یکی، اما نحوه اجرا متفاوت است.
وی ارائه گزارش پیشرفت برنامهها به معاونت راهبردی و معاونت اول برای آسیب شناسی در خصوص نقاط ضعف و قوت را از پیش شرطهای تحقق سند تحولی قوه قضاییه برشمرد.