رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور گفت: یکی از مشکلات جدی اورژانس نیشابور کمبود آمبولانس است که موجب مشکلات متعددی برای بیماران میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مصطفی افشارنیک افزود: اورژانس نیشابور ۳۳ دستگاه آمبولانس دارد که بیش از ۶۰ درصد این آمبولانسها فرسوده است و باید تعویض شوند اما براساس سیاستهای وزارت بهداشت ناگزیر از بازسازی آمبولانسهای فرسوده هستیم که پارسال پنج دستگاه آمبولانس به کمک خیرین بازسازی شد.
وی ادامه داد: قیمت هر آمبولانس بین یک تا سه میلیارد تومان است و حداقل ۱۵ آمبولانس باید به ناوگان اورژانس نیشابور اختصاص یابد تا از حالت بحرانی خارج شود.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور گفت: علاوه بر این ۲۷ پایگاه اورژانس در شهرستان نیشابور وجود دارد و به ازای هر پایگاه باید یک آمبولانس یدک هم وجود داشته باشد و طبق مصوبه مجلس امسال ۶۰۰ دستگاه آمبولانس به اورژانسهای کشور اختصاص مییابد و امیدواریم از این محل کمبودهای اورژانس نیشابور رفع شود.
افشار نیک با اشاره به کمبود نیروی انسانی در اورژانس نیشابور افزود: اورژانس نیشابور از سال ۱۳۷۶ با ۶ نفر نیرو شروع به کار کرد و در حال حاضر دارای ۲۰۸ نفر پرسنل است که از این تعداد ۳۷ نفر شرکتی و بقیه استخدامی هستند و امیدواریم به زودی این تعداد هم تبدیل وضعیت شوند.
وی ادامه داد: امسال میزان اعتبارات اورژانس نیشابور از ۱۴ میلیارد به ۲۲ میلیارد تومان افزایش یافته و برای احداث ساختمان اورژانس ۲۵۰ میلیارد ریال نیاز است که اورژانس کشور و معاون توسعه وزارت بهداشت هرکدام تامین ۳۰ درصد این اعتبار را بر عهده گرفته اند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی نیشابور گفت: طبق نظرسنجیهای انجام شده میزان رضایت شهروندان از خدمات اورژانس نیشابور از ۷۰درصد به بیش از ۹۰درصد رسیده است و امسال طی تعطیلات نوروز سه ایستگاه سلامت نوروزی در مبادی ورودی و خروجی شهر و یک اتوبوس - آمبولانس تدارک دیده شد و بالگرد اورژانس نیشابور هم به حالت آمادهباش درآمد.