آش عباسعلی یکی از غذاهای خوشمزه در استان کرمانشاه است، این غذای سنتی بویژه در ماه مبارک رمضان طرفداران خاصی دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، داستان تهیه آش عباسعلی کرمانشاه به ۲۰۰ سال پیش باز میگردد، در آن سالها شخصی به نام حاج ملا عباسعلی پیش نماز و آشپز مسجد شازده کرمانشاه در بازار تیمچه آشی نذر تهیه میکند و هر شب موقع افطار آش طبخ می کند.
این آش غذایی کامل شامل نخود، لوبیا، برنج و گوشت تازه است که با روشی خاص پخته میشود.
آش عباسعلی در سال ۹۷ به ثبت ملی رسید.
استان کرمانشاه با خوشمزه های فراوان، سال گذشته از طرف یونسکو به عنوان سی و هفتمین شهر خلاق خوراک دنیا معرفی شد.