ساعتهای مچی چوبی به دلیل ضدحساسیت بودن و سبکی جنس چوب، از طرفداران بسیاری در سراسر جهان برخوردار هستند.
رویکردهای نوین فناوری در عصر کنونی، شامل ابتکار در این حوزه نیز شد تا برای نخستینبار در کشور، یک شرکت خصوصی موفق به تولید این ساعتها در انواع مختلف شود.
تولید با چوبهای اشباعشده
این ساعتهای چوبی با برند لاسوود با ترکیب هنر، خلاقیت و طراحی، علم مهندسی و بهره بردن از موهبت طبیعت خدادادی، در زمینه طراحی و تولید انواع ساعتهای مچی چوبی با چوبهای اشباعشده و خلاقیت و طراحی نوین کرده است.
ضدحساسیت و سبک
مهمترین مشخصه ساعتهای مچی چوبی در مقایسه با نوع متداول فلزی آن، ضدحساسیت بودن آن است. به گفته حامد حاجیزاده مدیرعامل شرکت آرون چوب نشانبردار صنعت شیروان، این ساعتها علاوه بر ضدحساسیت بودن، از ساختار سبکتری به نسبت ساعتهای فلزی برخوردار هستند.
همچنین چوب این ساعتها، اشباعشده است و با رطوبت و پاشیدن آب، ظاهر آنها به هم نمیخورد.
این ساعتهای چوبی که تمام آنها دستساز هستند، از نظر نقش و نگارهای طبیعی که روی چوبهای مختلف صورت میگیرد، متفاوت هستند.
تنها قسمتهای غیرچوبی این ساعتها، قفل، موتور، شیشه و عقربهها هستند. مابقی قسمتها، تماما از چوب درختان پرطرفداری، چون گردو و آبنوس آفریقایی تهیه شده است.
قابل رقابت با نمونههای خارجی
این ساعتها قابل رقابت با نمونههای مشابه خارجی خود هستند و علاوه بر انحصار در زیبایی و فناوری، به لحاظ قیمت نیز بسیار پائینتر از نمونههای دیگر هستند. بهطوریکه قیمت خارجی این ساعتها از ۵۰ دلار شروع شده و به بیش از ۱۰۰ دلار میرسد حال آنکه سقف قیمت بهترین نوع ایرانی این ساعتها، به ۵۰ دلار میرسد.
اشتغال مستقیم برای ۱۰ نفر
تولید این محصول، زمینه اشتغال مستقیم برای ۱۰ نفر را پدید آورده است.
حاجیزاده با اعلام اینکه سال گذشته، تعداد ۱۵۰۰ عدد از این ساعتها تولید شده، از توانمندیهای شرکت برای تولید ماهیانه ۱۰۰۰ ساعت گفت و افزود: معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، حمایتهای مالی و معنوی خوبی در ابتدای مسیر از ما به عمل آورد که امیدواریم با حمایتهای بیشتر، زمینه توسعه این صنعت هنری فراهم شود.
طرح طراحی و تولید ساعت مچی چوبی، با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، مورد حمایت قرار گرفته است.