اگر سری به زمینهای سیب زمینی بزنید در کنارشان استخرهای زلال و پرآبی را میبینید که نه برای آشامیدن بلکه برای سیراب کردن زمینهای کشاورزی پر آب میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز همدان، با وجودی که زنگ هشدار کاهش منابع و ذخایر آبی مدتها است که به صدا درآمده است، اما محصولات پر آب بری که به بحران آب دامن میزنند، چون سیب زمینی که برای هر کیلو باید ۸۰۰ لیتر آب مصرف شود و تعهد به کشت آن تیشه به ریشه ذخایر آب میزنند، به نظر مسئولان جهاد کشاورزی هنوز به جدی بودن معضل کم آبی پی نبردند و تعهد به کشت و صادرات سیب زمینی را به حفظ آب ترجیح میدهند.