مواد غذایی برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان کدامند؟
سنتهای غذایی این ماه در هر خانواده متفاوت است با این حال انتخابهای بهتری وجود دارد که افراد میتوانند روزانه برای کمک به پیشگیری از بیماریهای مزمن و احساس انرژی این ماه را سپری کنند.
گروههای ایده آل غذایی در سحری چقدر اهمیت دارد؟
مهمترین وعده غذایی سحری است که در آن روزهداران باید غذاهای مصرف کنند که انرژی بدن در طول روز تامین شود.
جایگزینهای گوشت یا پروتئین گیاهی ، مصرف مرغ بدون چربی و گوشت، عدس، لوبیا به ساخت بافت بدن و تقویت سیستم ایمنی کمک میکنند.
غلات کامل
غذاهای پرفیبر کربوهیدرات مانند برنج قهوه ای، بلغور جو دوسر و بلغور برای هضم زمان نیاز دارند و سطوح انرژی طولانیتری میدهند.
میوهها و سبزیها
مصرف فیبر در ماه رمضان که افراد به دلیل کمبود آب و تغذیه سالم از یبوست رنج میبرند، حیاتی است. میوهها و سبزیجات میتوانند از این امر جلوگیری کنند و در عین حال مواد معدنی، ویتامین و آنتیاکسیدانهای بدن را تقویت کنند.
سایر موارد حیاتی در سحری چیست؟
روزه داران باید سحری خود را تا حد امکان دیر میل و از نوشیدن قهوه یا چای در سحری خودداری کنند، زیرا چای باعث افزایش دفع نمک در ادرار میشود که در زمان روزهداری برای بدن لازم است. از افطار تا سحر نوشیدن دو تا سه لیتر آب برای جلوگیری از کم آبی در ساعات روزهداری توصیه میشود.
برای جلوگیری از بالا رفتن سطح کلسترول از مرغ سرخ شده و گوشتهای چرب خودداری و در عوض، بلغور جو دوسر را با اسموتی که با میوههای تازه درست شده است، مصرف شود همچنین خوردن تخممرغ و گل کلم در هنگام سحری باعث اسیدیته خون میشود.
بهترین افطاری چیست؟
روزه خود را با خرمای تازه افطار کنید، زیرا از پرخوری جلوگیری میکند.
غذاهایی که در افطار بهتر است از آنها پرهیز شود کدامند؟
سعی کنید مصرف روغن را کاهش دهید و از مصرف زیاد غذاهای شیرین خودداری کنید. برای وعدههای غذایی غلات کامل را انتخاب کنید که انرژی و فیبر بدن را تامین کنند. اسموتی بنوشید تا سرحال باشید.