شالویی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیشنهاد تاسیس بنیاد نظامی را به شورای عالی انقلاب فرهنگی داد.
وی ادامه داد: در همه استانها برنامههای مختلفی به ویژه در ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها و کتابخانههای عمومی در راستای بزرگداشت این حکیم شاعر برگزار شد که قابل تقدیر است.
مدیرکل حوزه وزارتی افزود: باید آثار بیشتری درباره حکیم نظامی در حوزههای مختلف هنری تولید شود و در این زمینه برنامهسازیهای متنوعی داشته باشیم. حوزههای مختلف از جمله: انجمن آثار و مفاخر، فرهنگستان هنر، سازمان صداوسیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزنیهای فرهنگی، موزه هنرهای معاصر، شهرداری تهران، مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی و معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارتخانههای میراث فرهنگی و آموزش و پرورش و... همکاریهای خوبی در برگزاری برنامههای بزرگداشت حکیم نظامی داشتند.
در این نشست مهدی نورعلیشاهی، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ، کاوه خورابه، معاون انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، احمدی، رییس شبکه آموزش، حبیبی، رییس شبکه رادیویی فرهنگ، کیانی، مدیرکل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اسماعیلی، دبیر فرهنگستان هنر، اکبر ایرانی، مدیرعامل موسسه میراث مکتوب، علیرضا اسماعیلی، مشاور اجرایی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شیروی، مدیرکل مطبوعات خارجی، افراسیابی، معاون مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی و... حضور داشتند.
در روزهای پایانی سال ۱۴۰۰ به مناسبت بزرگداشت نظامی هفته ایی برگزار شد که در آن نگاهی به آثار و اندیشههای این شاعر و حکیم ایرانی شد و باتوجه به وسعت افکار و آراء حکیم نظامی گنجوی مسئولان فرهنگی تصمیم گرفتند تا ستاد بزرگداشت حکیم نظامی را بصورت دائمی کنند.