مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری- صنعتی بانه و مریوان گفت: مرز باشماق مریوان با تقویت زیرساختهای لازم و راهاندازی منطقه آزاد، به هاب لجستیکی در مقیاس بینالمللی تبدیل میشود.
وی گفت: از جمله اقداماتی که در راستای اجرای این طرح انجام می شود می توان به ساماندهی بخش پایانهای، فعالیتهای کوتاه مدت، ساماندهی محدوده ترانشیپ صادراتی و شرکتهای حمل و نقل بینالمللی، ساماندهی صنوف خدماتی و هماهنگی بین دستگاهی اشاره کرد.
مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری-صنعتی بانه مریوان افزود: توسعه پایانه باشماق از هفت هکتار موجود به ۱۸ هکتار در قالب طرح توسعه (طرح جامع مصوب شورای عالی ساماندهی مرزهای کشور) از مهمترین برنامههای بلندمدت منطقه آزاد است.
بیتاگفت: احداث کمربندی مریوان به علاوه تکمیل چهار بانده شدن مسیر سنندج به مریوان، ۲ برابر شدن حجم مبادلات تجاری طی ۲ سال آتی و سه برابر شدن در صورت افزوده شدن مرز سیرانبند، تامین زیرساختهای لازم و منتظر نماندن برای طرح جامع، از اقداماتی است که برای تسریع در جذب و استقرار سرمایهگذاران در حال انجام است.
وی افزود: احداث مجتمعهای خدماتی در تراز بین المللی برای پذیرایی از گردشگران خارجی و شکوفایی ظرفیتهای گردشگری مریوان در پهنه تعریف شده از دیگر اثرات ایجاد منطقه آزاد کردستان است.
مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری-صنعتی بانه مریوان با اشاره به اینکه توسعه توریسم درمانی، آموزشی و گردشگری از مهمترین محورهای توسعهای پهنه مریوان است، گفت: با توجه به ظرفیتهای مصرفی در اقلیم کردستان عراق، احداث سورتینگهای صادراتی، کشاورزی و پالایشگاههای دام در ایجاد و رونق تولید و اشتغال در منطقه موثر خواهد بود.