رئیس کمیسیون ویژه طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی مجلس، خبر برگشت طرح فضای مجازی به صحن علنی مجلس را نادرست عنوان کرد.
وی افزود: از ۲۴۱ نماینده حاضر در این جلسه، ۱۲۰ نماینده به ادامه بررسی این طرح در کمیسیون رای مخالف دادند، یعنی حدنصاب ۵۰ درصد را نیاورد.
تقی پور افزود: با توجه به اینکه تعدادی از نمایندگان این درخواست را امضا کرده اند، الان آنها میتوانند تصمیم بگیرند که آیا اصرار دارند درخواستشان در صحن علنی مجلس مطرح که رای گیری رسمی و آراء معلوم شود، یا اینکه، چون مشخص شده این درخواست ۵۰ درصد لازم را ندارد، میتوانند انصراف دهند که در صحن علنی مطرح شود.
وی شکل انعکاس این خبر در برخی خبرگزاریها را نادرست خواند و گفت: براساس این خبر نادرست آنها گفته اند که این طرح به صحن برگشت.
رئیس کمیسیون ویژه طرح نظام تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی مجلس، با بیان اینکه، چون کمیسیون مشترک با رای بیش از ۵۰ درصد نمایندگان مجلس براساس اصل ۸۵ تشکیل میشود، بنابراین همه نمایندگان این را قبول دارند که برگشت به صحن نیز حتما باید با رای صحن باشد و غیر از آن کسی نمیتواند تصمیم بگیرد که از کمیسیون به صحن عودت شود.
چنانچه این طرح بخواهد از کمیسیون به صحن برگردد، باید با رای نمایندگان در صحن علنی مجلس باشد.
سمیه محمودی سخنگوی کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی پیشتر گفته بود در صورتی که طرح شفافیت آرا مجدداً از سوی نمایندگان رد شود، طرح بهطور کلی از دستورکار مجلس خارج میشود.