رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر خانوادهها همراهی خوبی داشته باشند با بازگشایی مدارس میتوانیم مانع آسیب بیشتر به دانش آموزان شویم.
وی افزود: در نتایج بسیاری از پژوهشهای بین المللی و داخلی به آسیبهای جدی آموزشهای غیرحضوری اشاره شده است و به همین خاطر، علیرغم فراگیری بیماری کرونا، آموزش حضوری در بسیاری از کشورها از پارسال آغاز شده بود.
محمودزاده ادامه داد: تعطیلی مدارس در ایران به ۶۲هفته رسیده بود و نباید اجازه میدادیم که این اتفاق ادامه دار شود، چون در این مدت آسیبهای جدی به دانش آموزان وارد شده است.
وی افزود: واکسینه کردن بیش از ۸۵درصد جمعیت کشور و رعایت پروتکلهای بهداشتی، محیط امنی را در کشور ایجاد کرده است؛ اگر خانوادهها همراهی خوبی با بازگشایی مدارس داشته باشند، میتوانیم مانع آسیب بیشتر به دانش آموزان شویم؛ فقر یادگیری و افت تحصیلی، افزایش نابرابری آموزشی، کاهش پوشش تحصیلی و ترک تحصیل و تهدید سلامت روحی و روانی دانش آموزان حتی خانوادهها و همچنین تهدید زندگی مدرسهای و کارگاهی و آموزشهای همسالان که بخشی از جریان تربیت را شکل میدهد ازجمله عوارض تعطیلی مدارس بود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به برنامهریزیهای انجامشده، اعلام کردیم مدارسی که تراکم بالای دانشآموز دارند از ظرفیت نمازخانهها و کتابخانهها برای کاهش تراکم دانش آموزان در کلاس درس استفاده کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا وجود کلاسهای ۴۵ نفره در مدارس را رد میکنید؟ گفت: مطمئناً در شهرهای بزرگ با کلاسهای درس پرتراکم روبرو هستیم، ولی میتوانیم با آموزش «خودمراقبتی» به دانش آموزان و رعایت پروتکلهای بهداشتی، از ایجاد مشکلات در این مدارس، تا حد زیادی جلوگیری کنیم.
وی گفت: در حال حاضر، ۸۶درصد دانش آموزان و ۹۸درصد از کادر آموزش در مدارس حاضر هستند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: فرصت چندانی تا پایان سال تحصیلی نمانده و آزمونها بهصورت حضوری برگزار خواهد شد به همین دلیل دانش آموزان باید برای پیگیری ادامه فعالیتهای آموزشی و پرورشی و همچنین رفع اشکال در کلاس درس حضور داشته باشند.