نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران بر اهمیت ارتقای سلامت، افزایش آموزشها، توجه به مولفههای اجتماعی و زیست محیطی و ارتقای مشارکت بخشهای بهداشتی و غیر بهداشتی تأکید کرد.
وی با اشاره به برنامههای حوزه بهداشت در ایران، افزود: توجه به مؤلفههای اجتماعی سلامت، ارتقای آموزشها، توانبخشی و مسائل زیست محیطی از اولویتهای سازمان بهداشت جهانی است که در رأس برنامههای راهبردی نظام سلامت ایران نیز به چشم میخورد و فعالیتهای شبکههای بهداشتی و دانشگاههای علوم پزشکی ایران در این زمینه قابل ستایش است.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، ایران را پیشتاز در ارائه پژوهشها و نتایج مطالعات علمی در زمینه تغییرات اقلیمی در منطقه مدیترانه شرقی خواند و ادامه داد: سازمان بهداشت جهانی ماهانه نشریهای را در زمینه خطرات زیست محیطی و تغییرات اقلیمی در منطقه مدیترانه شرقی منتشر میکند که حجم بسیاری از مقالات آن متعلق به محققان ایرانی است.
دکتر حسین همچنین ضمن قدردانی از توجه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به موضوع بهداشت و برگزاری مراسم گرامیداشت هفته جهانی بهداشت، گفت: همه گیری جهانی کرونا نشان داد برخورداری از آمادگیهای لازم، تاب آوری مدیریتی و پشتوانههای علمی در مهار بحرانهای نوپدید نقش مهمی را ایفا میکنند و برای کسب این آمادگیها نیاز است در سیاست گذاریها نگاهی جامع به موضوع سلامت معطوف شود.
به گفته نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران، چشم انداز این سازمان در منطقه سلامتی برای همه است و این امر بدون همکاری بین بخشی محقق نمیشود.
وی گفت: باید رویکرد سلامت در همه سیاستها، عملیاتی، مشارکت بخشهای بهداشتی و غیربهداشتی، تقویت و بر محرکهای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و تأثیر آنها بر سلامت و رفاه تمرکز شود.
دکتر حسین افزود: کشورها میتوانند با تغییر سیاستها به عدالت در سلامت دست یابند و فرصتهای برابر برای تأمین سلامت، توانمندسازی و مشارکت جوامع، حفاظت از جمعیتهای آسیبپذیر و حاشیهنشین ایجاد کنند.