عضو کمیته سلامت روان سالمندان وزارت بهداشت برنده جایزه «مترودورا» شد
در مراسمی آنلاین دکتر «مریم نوروزیان»، عضو کمیته سلامت روان سالمندان ایران وزارت بهداشت به عنوان برگزیده بخش سلامت روان جایزه «مترودورا» معرفی شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل ازوبدا، دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با تایید این خبر، اعلام کرد: جایزه مترودورا به زنانی اعطا میشود که در کشورهای رو به رشد و در حال توسعه فعالیت میکنند. فهرست این کشورها از آمریکای جنوبی تا آفریقا، آسیای شرقی و خاور میانه را در بر میگیرد.
جایزه بینالمللی مترودورا با الهام از میراث مترودورا، یک بانوی پزشک یونانی که اولین زنی است که متن پزشکی شناخته شده را نوشته است، نام گذاری شده است. این جوایز توسط اتحاد بینالمللی سازمانهای بیماران (IAPO) و حمایت شرکت Viatris برگزار میشود تا از زنان برجستهای که سهم قابل توجهی در تمام رشتههای تحقیقات علمی، حمایت از بیمار، عملکرد بالینی، آموزش بهداشت، سیاستهای بهداشتی و سلامت روان داشتهاند قدردانی شود.
بر اساس این گزارش، زنانی که در هدایت و رهبری در علوم و پزشکی توانستهاند تاثیرگذار باشند، میتوانند برای دریافت این جایزه نامزد شوند. این جایزه در چهار بخش اهدا میشود و انجمنها، نهادها و دولتها افراد را میتوانند معرفی میکنند و خود افراد نمیتوانند شخصا خود را کاندید کنند.
هفته گذشته دکتر مریم نوروزیان استاد نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران که بیش از دو دهه فعالیتهای بسیاری در زمینه اختلالات شناختی و دمانس داشته است، با رای هیئت داوران برنده این جایزه در شاخه Mental Health شد.
نامزدی دکتر نوروزیان از سوی انجمن بین المللی نقشهبرداری مغز و درمانهای آن Society for Brain Mapping and Therapeutics (SBMT) صورت گرفت.
این گزارش حاکیست، انتخاب دکتر مریم نوروزیان به عنوان رهبری علمی و پزشکی در حیطه Mental Health با توجه به تعداد مقالات بین المللی وی و پروژههای متعدد پژوهشی و آموزشی مانند mory Clinics in Iran (MCI) در سال ۹۷ و نیز سابقه طولانی فعالیت علمی در سطح کشور به عنوان عضو کمیته تخصصی سلامت روان سالمندان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تهیه سند ملی دمانس، نوشتن گایدلاین درمانی دمانس، آموزش خانواده ها، تهیه کوریکولوم طب سالمندی و نوروسایکیاتری و نیز راه اندازی این دو رشته و نیز عضویت در کمیتههای سیاست گذاری سازمانهای بین المللی مانند کمیته علمی نظارت جهانی دمانس WHO با نام GDO و کمیته علمی و پزشکی انجمن جهانی آلزایمر یا MSAP که محققین برجسته جهانی را میپذیرد، صورت گرفت.