سرپرست معاونت اجتماعی سازمان تعزیرات حکومتی هدف اصلی فعالیت این سازمان را جلوگیری از آشفتگی بازار و کاهش بار پروندههای قضائی دانست.
وی با اعلام اینکه در طول سال در این سازمان ۲۰۰ هزار فقره پرونده برای رسیدگی تشکیل میشود افزود: میانگین رسیدگی به پروندهها در تعزیرات حکومتی ۴۲ روز است.
اسفنانی توضیحاتی هم درباره آخرین اصلاح آیین نامه سازمان تعزیرات حکومتی ارائه کرد و گفت: براساس این آیین نامه، آرایی که در حوزه جریمههای نقدی تا حوزه یک میلیون تومان صادر میشود، آرای قطعی بوده و قابل تجدید نظر نیست.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از تخلفات سازمان تعزیرات حکومتی خاطرنشان کرد: مطابق ماده ۱۸ آیین نامه اجرایی سازمان تعزیرات نمایندگان جهاد کشاورزی به عنوان ضابط محسوب نمیشدند، اما بر اساس اصلاحیه که در آیین نامه انجام شده است نمایندگان جهاد کشاورزی نیز ضابط هستند.
رئیس کل دادگستری استان هم در این مراسم با تاکید بر اجرای گشتهای مشترک تعزیراتی برای کنترل قیمتها در بازار گفت: در جاهایی که گشتهای مشترک صورت گرفته است در کنترل بازار موثر واقع شده است.
خلیل الهی با اشاره به اینکه در دوران مدیریت آقای یوزباشی، برخورد سریع با متخلفان در بازار در اولویت اداره کل تعزیرات حکومتی استان بود افزود: در دوران جدید با حضور آقای حضرتی تعزیرات باید برای مردم امید آفرین و برای متخلفان و کسانی که نا امنی روانی ایجاد میکنند یک اهرم اجرایی قوی و عامل اصلاح و تنبیه باشد.
در پایان این مراسم از تلاشهای ده ساله یوزباشی تجلیل و آقای حضرتی از قضات تبریز به عنوان مدیرکل جدید تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی معرفی شد.