در پی افزایش تورم و گران تر شدن بهای مواد غذایی در آمریکا، بانک های غذایی برای تامین اقلام مورد نیاز خود و رساندن آن به دست نیازمندان با کمبود روبرو شده اند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ با افزایش تورم و گران شدن بهای مواد غذایی در آمریکا، بانکهای غذایی درباره کمبود منابع خود و کاهش کمک به خانوادههای نیازمند هشدار میدهند.
در حالی که افزایش تورم و گرانتر شدن بهای مواد غذایی در آمریکا، افزون بر شهروندان عادی در این کشور، بانکهای غذایی را نیز با فشار زیادی روبرو کرده است، این بانکها برای تامین اقلام مورد نیاز خود و رساندن آن به دست افراد نیازمند به صورتی گسترده با کمبود روبرو شده اند.
برخی از بانکهای غذایی در آمریکا مجبور به جیره بندی عرضه خود شده اند؛ به صورت ویژه، افزایش بهای سوخت و خواربار بیش از هر چیز دیگری در زندگی افراد خود را نشان میدهد.
بهای اقلام مصرفی غذایی مانند شیر، تخم مرغ، گوشت، ماهی و میوه در سال گذشته دست کم افزایش ده درصدی داشته است و اکنون آمارها نشان میدهند ده ممیز سه دهم درصد آمریکایی که برای تامین غذای مصرفی خود و خانواده اش با دشواری روبرو بود اکنون به بیش از سی درصد رسیده است و چهل و هفت درصد از آمریکاییها نیز میگویند درباره تامین مایحتاج غذایی و اینکه غذای کافی برای خوردن نداشته باشند، نگران هستند.
افزایش بهای مواد غذایی شماری از شهروندان در آمریکا را مجبور کرده است برای نخستین بار در زندگی خود به بانکهای غذایی روی آورند، ولی همین بانکهای غذایی نیز خود در سراسر آمریکا با بحران روبرو هستند, در حالی که تقاضا رو به افزایش است، کمک به این بانکهای غذایی روندی نزولی گرفته است و از سوی دیگر، هزینههای فعالیت برای این بانکهای غذایی نیز بیشتر شده و همین مسائل در مجموع گردانندگان بانکهای غذایی را مجبور کرده است که میزان کمک غذایی به خانوادههای نیازمند را جیره بندی یا با کاهشی بیست درصدی عرضه کنند.
فعالان برای ادامه فعالیت بانکهای غذایی و تضمین ادامه ارائه کمک به افراد نیازمند از کنگره آمریکا درخواست بودجهای نهصد میلیون دلاری کرده اند و بدون کمکهای آتی، برخی از این بانکهای غذایی مجبور به تعطیل کردن فعالیتهای خود خواهند بود.
امسال نیز پیش بینی میشود که بهای مواد غذایی پنج درصد دیگر افزایش یابند که ناشی از جنگ اوکراین و بحران غذایی ناشی از آن است و این مساله باعث میشود بحران برای این بانکها و فعالان این عرصه به مراتب بدتر نیز بشود؛ همینطور اوضاع برای خانوادههایی که به شدت به این کمکها نیاز دارند.
افزون بر گران شدن غذا و سوخت خودروها، خانوادههای آمریکایی با گرانی در دیگر موارد مانند کرایه خانه و بهداشت و درمان نیز روبرو هستند و همه اینها با فشار بر خانواده ها، امنیت غذایی آنها را تضعیف میکند.