پژوهشسرای دانشآموزی پیشوا رتبه نخست استان تهران را کسب کرد
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان تهران؛ مدیرآموزش و پرورش شهرستان پیشوا گفت: پژوهشسرای دانشآموزی خواجه نصیرالدین طوسی پیشوا دربین ۲۷ پژوهشسرای استان تهران، رتبه نخست فعالیتهای پژوهشی را به خود اختصاص داد.
سعید تاجیک افزود: پژوهشسرای دانشآموزی خواجه نصیرالدینطوسی با وجود فعالیت نوپای ۵ ساله خود توانسته در حوزه فعالیتهای مطالعاتی و پژوهشی، اقدامات مؤثری انجام دهد که این امر باعث شد تا برای دومین سال پیاپی رتبه نخست استان تهران در بین پژوهشسراهای دانشآموزی را کسب کند.
وی گفت: اقدامات پژوهشی انجام شده طی یک سال، جذب اعتبارات، کسب رتبههای استانی، کشوری و جهانی، نوآوریهای صورت گرفته و جذب دانشآموزان از جمله بخشهای ارزیابی پژوهشسراهای استان تهران است که مدیریت آموزش و پرورش پیشوا و پژوهشسرای این شهرستان با کسب ۷۷۲ امتیاز از هزار امتیاز ممکن موفق به کسب رتبه اول شد.
مدیرآموزش و پرورش شهرستان پیشوا افزود: فعالیت گسترده پژوهشسرای دانشآموزی پیشوا باعث شده تا برخی از فعالیتهای علمی پردیس دانشگاهی فرهنگیان نیز در آن انجام شده و دانشآموزانی از شهرستانهای ورامین و قرچک برای فعالیتهای پژوهشی خود از امکانات این مرکز استفاده کنند.
تاجیک گفت: در صورت حمایت مسئولان و اختصاص اعتبارات مورد نیاز، این پژوهشسرا میتواند به عنوان یک مجموعه شهرستانی خدمات علمی مناسبی را به منطقه ارائه دهد و در حال حاضر یک انجمن ادبیات فارسی، ۳ انجمن علوم پایه شامل فیزیک، شیمی و نجوم، ۲ انجمن فنی شامل عکاسی و گرافیک و کد نویسی و یک انجمن گیاهان دارویی در پژوهشسرای دانشآموزی خواجه نصیر پیشوا فعالیت میکنند.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پیشوا با تأکید بر این که فعالیتهای این مرکز با شیوع ویروس کرونا تعطیل نشده افزود: فعالیت این مرکز پژوهشی در ایام شیوع ویروس کرونا، بر اساس دستورالعملهای ستاد ملی کرونا انجام شد و طی یک سال گذشته ۴۳ کارگاه علمی آموزشی مجازی و ۶۸ کارگاه علمی حضوری در این مرکز برگزار شد.
وی گفت: کسب رتبه اول در دومین جشنواره علمی پژوهشی کشور و ۲ رتبه چهارمی جشنواره کشوری به عنوان تنها مرکز کسب کننده این عناوین در استان تهران، از جمله افتخارات پژوهشسرای دانشآموزی پیشوا در سال گذشته است و سال تحصیلی گذشته با وجود محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا، بیش از ۶۰ درصد جمعیت ۲۱ هزار نفری دانشآموزان پیشوایی در مقاطع ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم از این پژوهشسرا استفاده کردهاند.
تاجیک افزود: این مرکز پژوهشی به عنوان یکی از معدود پژوهشسراهای دانشآموزی کشور به آسماننما و کندوی شیشهای ثبت کننده فرایند تولید موم و عسل مجهز است.
پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.