قربانی کردن نخل رسمی است که اهالی شهرستان کویری خور و بیابانک، بیشتر در فصل بهار انجام میدهند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان؛ برای دستیابی به پنیر نخل که طعمی شیرین دارد، سرِ درخت را میاندازند و شاخ و برگ خرما را تا قلب آن که نوعی پنیر است، جدا میکنند. پنیر خرما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
خوروبیابانک ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین کشاورزی با ۳۵۰ هکتار نخلستان بارور دارد که ارقام مرغوب خرما شامل کرمانی، قصب، خارک، کبکاب، زاهدی و بومی است.
این شهرستان در ۴۲۰ کیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.