نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین: بانوان ورزشکار جانباز و معلول با وجود محدودیت های کرونا در سال ۱۴۰۰، خوش درخشیدند.
وی ادامه داد: در سالی که گذشت بانوان ورزشکار در رویدادهای مختلف شرکت کردند که حاصل آن کسب مدال های رنگارنگ بود.
نصیری افزود: در جامجهانی تیراندازی العین، دو طلا و یک نقره به دست آمد. پنج بانوی ملیپوش در رشته های تیراندازی و دوومیدانی در کاروان پارالمپیک توکیو حضور داشتند که در این رویداد موفق به کسب یک طلا در تپانچه بادی و رکوردشکنی در پارالمپیک و یک طلا در پرتاب نیزه و رکوردشکنی در جهان شدند. آذر پارسال نیز، بانوان جوان کشورمان برای حضور در بازیهای پاراآسیایی، راهی بحرین شدند و با کسب مدال های خوشرنگ، دست پر به کشور بازگشتند. در رقابتهای پارالمپیک زمستانی چین هم بانوان ما نماینده داشتند.
وی گفت: اکنون در تلاش هستیم با برپایی اردوهای منظم و ارزیابی ملی پوشان، فضا را برای تداوم درخشش ورزش بانوان در مسابقات پیش رو به ویژه بازی های هانگژو چین فراهم کنیم.
نائب رئیس بانوان فدراسیون افزود: در سال ۱۴۰۰، ۴۳ مرحله اردوی آمادگی تیمهای ملی در ردههای سنی جوانان و بزرگسالان، پنج مسابقه قهرمانی کشور در رشتههای بوچیا، تیراندازی(جوانان و بزرگسالان)، دوومیدانی(جوانان و بزرگسالان در دو دورهی مجزا)، وزنهبرداری(جوانان و بزرگسالان تحت نظارت IPC) و دو دوره مسابقات باشگاهی در رشته های بسکتبال با ویلچر و والیبال نشسته (لیگ برتر) برگزار شد که خوشبختانه بانوان ما حضور پررنگی در این رویدادها داشتند. همچنین رکوردگیری انتخابی تیمهای ملی دوومیدانی و تیراندازی نیز از جمله رقابتهای داخلی سال گذشته در این حوزه بود.
نصیری گفت: در طول سال گذشته در بخش آموزش، دورههای متعددی برگزار شد که در مجموع ۳۷۲ نفر از بانوان در این دوره ها حضور فعالی داشتند و در کلاس های مربیگری، داوری و دانش افزایی در سطوح داخلی و بین المللی شرکت کردند.
نایب رئیس بانوان برگزاری اردوهای تیم های ملی و حضور پرقدرت در پاراآسیایی هانگژو را از اهداف اصلی ورزش بانوان در سال جدید عنوان کرد و افزود: اردوهای آمادگی تیم های ملی برای حضور در این رقابت ها که از سال گذشته آغاز شده بود، بعد از تعطیلات نوروز ادامه پیدا کرد تا ملی پوشان ما با آمادگی کامل راهی بازی های پاراآسیایی شوند. در سال جاری علاوه بر تلاش برای رسیدن به موفقیت در بازیهای هانگژو چین، توسعه کمی و کیفی ورزش همگانی و قهرمانی بانوان، توجه ویژه به دانش افزایی و توانمندسازی مربیان، داوران، کلاسبندان و تربیت نیروهای متخصص را در اولویت برنامه ها و اهدافمان قرار دادیم تا با برنامه ریزی مناسب آن را اجرایی کنیم.
وی گفت: از دیگر اولویت ها و اهداف سال ۱۴۰۱، استعدادیابی و شناسایی بانوان جوان در استانها جهت پشتوانه سازی و جوانگرایی تیمهای ملی در رشتههای مختلف است. این موضوع از قبل هم مورد توجه بانوان بوده و سال گذشته در مسابقات بحرین هم نتیجهی آن دیده شد. در حال حاضر نیز در ترکیب تیمهای ملی اعزامی به پاراآسیایی هانگژو شاهد حضور برخی از بانوان جوان هستیم.
نصیری بیان کرد: خوشبختانه مسئولین فدراسیون و هیئت های استانی به زیرساختهای ورزشی، استفاده مناسب از ظرفیتهای موجود و اختصاص سالنهای ورزشی مختص بانوان و تأمین تجهیزات ورزشی تخصصی مورد نیاز بانوان توجه ویژه ای دارند تا فضا برای رشد و توسعه ورزش بانوان مهیا شود.
نایب رئیس بانوان فدراسیون گفت: با توجه به تاکید ویژه ریاست محترم فدراسیون مبنی بر حمایت همه جانبه از ورزش بانوان جانباز و معلول کشور، در تلاشیم با برنامه ریزی مناسب شاهد مشارکت فعال بانوان در رویدادهای ورزش همگانی، قهرمانی و همچنین حضور قدرتمند در میادین بینالمللی باشیم و با حمایت از بانوان، فرصت را برای حضور آنها در عرصه های مختلف ورزشی فراهم نماییم.