مدیرعامل شرکت شفا فارمد از انتشار جدیدترین مقاله مستندات علمی واکسن برکت در نشریه بینالمللی BMJ OPEN خبر داد.
وی با اشاره به اینکه انتشار مقاله در این مجله دشوار است و هر مقالهای در آن پذیرش نمیشود، افزود: نگارش مقاله مرحله یکم و دوم واکسن کوو ایران برکت در بهار ۱۴۰۰ آغاز شد و در تابستان مقاله به مجله BMJ Open ارسال شد.
مدیر طرح تولید واکسن برکت ادامه داد: نخستین داور مقاله آقای دکتر استفان جی توماس (Dr. Stephen J Thomas) از دانشگاه پزشکی سانی آپ استیت (SUNY Upstate Medical University) بود که از مجریان کارآزمایی بالینی واکسن فایزر و نیز از نویسندگان مقاله مرحله سوم کارآزمایی بالینی این واکسن بودهاند.
آقای جلیلی گفت: ۲۵ اسفند پارسال نامه پذیرش مقاله از جانب مجله ارسال شد، نظرات داوران، پاسخهای نویسندگان مقاله و همه نسخههای مقاله در روند داوری همراه نسخه نهایی مقاله منتشر شده است.
وی افزود: نخستین واکسن ایرانی کرونا (کوو ایران برکت) تاکنون با عبور از مراحل داوری متعدد، بیشترین تعداد مقالات منتشر شده را در نشریات معتبر بینالمللی و نشریات با ضریب تأثیر بالا در بین واکسنهای ایرانی به خود اختصاص داده است و مقالات متعدد از مراحل پیشبالینی، دانش فنی واکسن ایرانی و مراحل مختلف کارآزمایی بالینی آن تاکنون تأیید و منتشر شده است.
مدیر طرح تولید واکسن برکت ادامه داد: تا کنون بیش از ۶۰ میلیون دُز واکسن برکت تولید شده و ۱۵ میلیون دُز آن به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل داده شده است.