یکی از نیکوکاران خوزستانی میگوید: مرکز ترک اعتیاد زندگی نوین در کوی الصافی اهواز خدمات مختلفی به مراجعه کنندگان ارائه میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، حجت الاسلام علی زلفی زاده شیوع بیماری کروناویروس در سال ۱۳۹۸ و کمک به افراد مبتلا به کووید-۱۹ و کسانیکه به سبب این بیماری آسیب دیده و کسب و کار خود را از دست داده بودند را آغازگر کارهای جهادی عنوان کرد و گفت: در ابتدا ۲۰ بسته معیشتی به ارزش هر کدام ۲۰۰ هزار تومان را میان خانوادههای نیازمند توزیع میکردیم.
وی به گسترش کارهای جهادی و خداپسندانه در حوزههای مختلف تا به امروز اشاره کرد و افزود: تهیه و تحویل داروها برای بیماران و بازسازی و تعمیر ۳۵۰ مسکن به همت نهادهای حمایتی دولتی و نیکوکاران را دیگر اقدامات انجام شده از سال ۱۳۹۸ تاکنون به شمار میروند.
حجت الاسلام زلفی زاده راه اندازی مرکز ترک اعتیاد زندگی نوین در کوی الصافی اهواز را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و ادامه داد: کسانیکه تصمیم دارند مصرف مواد مخدر را ترک کنند با اولویت ساکنان منطقه حصیرآباد پذیرش میشوند، البته در صورتیکه این افراد از دیگر مناطق درخواست پذیرش دهند، در صورت فراهم بودن شرایط و امکانات، میتواند از خدمات مرکز بهرهمند شود.
پذیرش ۵۰۰ نفر در مرکز ترک اعتیاد زندگی نوین
این خیر و نیکوکار خوزستانی با اشاره به پذیرش ۵۰۰ نفر معتاد به مواد مخدر در یکسال اخیر اشاره و اضافه کرد: این افراد یک دوره درمان ۲۱ روزه شامل؛ سم زدایی، روزهای بیقراری و اصلاح تغذیه باید زیر نظر کارشناسان مرکز باشند تا بتوانند از این بیماری رها شوند.
وی میگوید: در ۷ روز اول این دوره سم زدایی انجام میشود، ۷ روز دوم نیز به "روزهای بیقراری" معروف است و ۷ روز سوم نیز اصلاح تغذیه افراد صورت میگیرد.
به گفته حجت الاسلام زلفی زاده؛ در هفته دوم و سوم دوره ترک اعتیاد و رهایی از آن، کلاسهای مشاوره، سرگرمی متناسب با روحیه و حال فرد مثل ورزشهای مختلف از جمله؛ فوتبال، پینگ پنگ در محیط مرکز ترک اعتیاد برای فراموشی مواد مخدر، کلاسهای مشاوره ویژه خانوادههای افراد زیر پوشش به منظور جلوگیری از گرفتار شدن در دام اعتیاد، پیگیری وضعیت جسمانی و درمان سوء تغذیه زیر نظر متخصصان تغذیه و ارائه برنامههای غذایی انجام میشود.
وی با اشاره به تداوم ارتباط با افراد بهبود یافته پس از پایان یافتن دوره ۲۱ روزه، اضافه کرد: این افراد و سایر اعضای خانوادههای آنها در مسجد حضور یافته و در حلقههای معرفتی و گروههای صالحین شرکت میکنند تا گرفتار دام اعتیاد نشوند.
اشتغالزایی برای افراد بهبود یافته
این خیر و نیکوکار اهوازی با اشاره به حمایت از افراد بهبود یافته افزود: افرادی که مشکل اشتغال دارند، با هماهنگیهای انجام شده، مشغول به کار میشوند، بطوریکه از ۵۰۰ نفر پذیرش شده، ۵۰ نفر از آنها که دارای حرفه و مهارت بودند، هم اکنون سرکار هستند و میتوانند نیازهای خود را تامین کنند.
بیشتر بخوانید: کمپ ترک اعتیاد، مکانی برای رهایی از دام موادمخدر
به گفته حجت الاسلام زلفی زاده؛ ریشه کنی فقر، ریشه کن شدن آسیبهای اجتماعی، تقویت بنیه معنوی مردم برکتی است که میتوانیم در حرکتهای جهادی و فرمایشهای مقام معظم رهبری از آغاز شیوع کرونا تاکنون در جامعه ببینیم.