یکی از مزایای ماه مبارک رمضان، جا به جایی چربیهای ذخیرهای بدن است که خوردن سحری اهمیت دارد.
دکتر محمدحسن انتظاری افزود:برای اینکه تشنگی کمتری در طول مدت روزه داری عارض شود، باید در هنگام سحر، کمتر از فرآوردههای گوشتی استفاده شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأکید کرد:بهتر است هنگام سحر، بیشتر از نان، مخصوصا نانهای سبوس دار همچنین از برنج به صورت سبزی پلو، کلم پلو، عدس پلو و لوبیا پلو آن هم همراه با انواع سبزی استفاده شود. وی با اشاره به مصرف میوههای کند هضم مانند سیب در وعدههای سحری اضافه کرد:باید از خوردن چای پررنگ که کافئین آن باعث افزایش ادرار و کم آبی در بدن شده و نوشیدنیهایی که پسوند کولا دارند، پرهیز شود.
به گفته وی نوشیدن چای کمرنگ در حد یک یا دو لیوان مانعی ندارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: نوجوانانی روزه دار نباید در وعده سحر، گوشت استفاده کنند، ولی حتما باید در وعده شام و افطاری که یکی است، گوشت و مواد لبنی مصرف کنند تا میزان رشد بدنشان آسیب نبیند.