در ادامه عملیات زنجیره ای مبارزان فلسطینی در عمق سرزمین های اشغالی فلسطین , دستکم دو صهیونیست در تل آویو کشته و 14 نفر دیگر زخمی شدند.
شب جمعه یک مبارز فلسطینی با تیراندازی به سوی شهرک نشینان صهیونیست در تل آویو دستکم دو صهیونیست را به هلاکت رساند و 14 نفر دیگر را زخمی کرد که حال برخی از آنها وخیم اعلام شده است.
گفته می شود عامل عملیات تل آویو یک فلسطینی از ساکنان شمال کرانه باختری رود اردن بوده است. در سلسله حملات ضد صهیونیستی که از دو هفته پیش در عمق سرزمین های اشغالی فلسطین و به ویژه در تل آویو آغاز شده دستکم 13 صهیونیست کشته و دهها نفر دیگر زخمی شده اند. حملات در عمق سرزمین های اشغالی فلسطین در حالی است که مقام های رژیم صهیونیستی در هفته های اخیر با گراوری وزیران خارجه چند کشورعربی در نقب, تلاش کردند از یکسو بر بی ثباتی سیاسی و بحران امنیت داخلی سرپوش گذارند و از سوی دیگر وانمود کنند با برقراری روابط با سران چند کشورعربی سازشکار مسئله فلسطین پایان یافته است.
حملات زنجیره ای که این بار از کرانه باختری و فلسطینی های ساکن مناطق اشغالی 1948 علیه صهیونیست ها آغاز شده دارای نکات مهمی است که به آنها اشاره می شود:
نخست اینکه این حملات روشن کرد که علی رغم تلاش صهیونیست ها برای به حاشیه راندن مسئله فلسطین, این موضوع بدون آزادسازی سرزمین های فلسطینی فراموش شدنی نیست و آشکار سازی روابط مخفیانه با چند تن ازسران سازشکار کشورهای عربی و فرافکنی و طرح ایران هراسی با هدف فراموشی آرمان فلسطین با شکست روبرو شده است.
دوم اینکه حملات زنجیره ای که از دو هفته پیش در عمق سرزمین های اشغالی آغاز شده بیانگر این است که همچنان این حملات ادامه دار خواهد بود و در روزهای آینده نیز احتمال می رود شاهد چنین حملاتی باشیم.
سوم اینکه اجرای چنین حملات موفقی در عمق سرزمین های اشغالی و تل آویو از شکست تدابیر امنیتی و سرویس های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی حکایت دارد به ویژه اینکه در روزهای اخیر هزاران نظامی صهیونیست برای جلوگیری از تکرار چنینی حملاتی در اماده باش بسر می بردند.
چهارم اینکه رژِم صهیونیستی که خود در داخل در شرایط امنیتی متزلزلی بسر می برد هر گز قادر نخواهد بود که تکیه گاهی برای برخی سران کشورهای عربی سازشکاری باشد که به آرمان فلسطین پشت کرده اند.
پنجم اینکه ادامه این حملات علاوه بر تشدید بحران امینتی می تواند بار دیگر به تشدید بحران سیاسی در سرزمین های اشغالی منجر و دولت ائتلافی نفتالی بنت و لائیرلپید را با فروپاشی روبرو کند.
ششم اینکه این حملات روشن کرد که ساکنان کرانه باختری وفلسطینی های ساکن مناطق اشغالی 1948 که تا کنون با سلاح سرد
با صهیونیست ها مقابله می کردند اکنون مسلح شده اند و مقاومت مسلحانه از نوار غزه به این مناطق گسترش یافته است.
هفتم اینکه از شیوه این حملات ارزیابی می شود که نیروهایی که در این حملات مشارکت دارند کاملا آموزش دیده و با کمترین امکانات نظامی بیشترین ضربات را به صهیونیست ها وارد آورده اند. وارد آوردن بیشترین تلفات به صهیونیست ها با کمترین شلیک گلوله بیانگر این واقعیت است.
هشتمین نکته اینکه با تداوم حملات ضد صهیونیستی در عمق خاک سرزمین های اشغالی, هر چه روحیه و اراده فلسطینی ها برای مقاومت وآزادسازی سرزمین فلسطین بیشتر می شود بالعکس روحیه صهیونیست ها تضعیف شده و احتمالا باید شاهد مهاجرت معکوس صهیونیست هایی باشیم که از دیگر کشورها به فلسطین مهاجرت کرده اند. این پدیده در کنار نرخ رشد بالای جمعیت فلسطینی ها قطعا فروپاشی رژیم صهیونسیتی را تسریع خواهد کرد.
و نکته آخراینکه افزایش تهدیدهای امنیتی در داخل سرزمین های اشغالی, بیش از پیش توخالی بودن تهدیدهای این رژیم علیه ایران و محور مقاومت را روشن می کند چر که این رژیم که قادر نیست امنیت خود را در برابر سلاح های سبک فلسطینی ها حفظ نماید چگونه قادر خواهد بود در برابر حملات موشکی و پهپادی چند جانبه محور مقاومت تاب آوری داشته باشد.
--------------------------------------------------
رضا محمدمراد