استاندار خراسان جنوبی گفت:توسعه دامنه مشارکتهای مردمی، اولویت کاری ستاد عتبات عالیات استان باشد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، استاندار خراسان جنوبی در جلسه هیئت امنای ستاد بازسازی عتبات عالیات استان
قناعت افزود برنامه اصلی ستاد باید بر این مبنا پایه گذاری شود که سطح مشارکت مردم توسعه یابد، به این معنا که اگر در حال حاضر این حجم از کمکها مثلاً از حدود ۳۰ درصد جمعیت استان حاصل میشود، در پایان سال ۱۴۰۱ این رقم خیلی بیشتر شود و درصد کثیری از جمعیت استان در این امر خداپسندانه دخیل شوند.
وی با تأکید بر این که کمک به بازسازی عتبات عالیات، نتیجه یک نگاه اعتقادی و آرمانی است، گفت: همین نگاه اعتقادی است که سبب شده هر کس از هر قشر و گروهی در طرح توسعه عتبات مشارکت میکند.
قناعت گفت: هر کس به نوعی و در هر سطح و رتبهای تمایل دارد به گونهای ارادت و علاقه خود را به ائمه نشان دهد و این موضوع هیچ ارتباطی به تمکن مالی افراد ندارد.
وی افزود: خراسان جنوبی، مردمانی با اصالت، متدین و فرهنگی دارد که اگر چه به لحاظ سطح درآمدی و وضعیت اقتصادی به نسبت دیگر استان ها، جایگاه پایین تری دارند، اما از نظر کمک به ستاد عتبات عالیات، پیشتاز هستند.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی هم گفت:در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۷ میلیاردو ۲۰۰ میلیون تومان برای کمک به بازسازی عتبات وعالیات در استان توسط مردم جمع آوری شده است.
جوینده گفت: مشارکت مردم متدین و با ایمان خراسان جنوبی همیشه باعث شده د همیشه از سرانه کشوری بالاتر باشیم.
وی همچنین گفت:در طرح فرش بافی بانوان استان در ۲۶۰ کارگاه قالی بافی در استان مشغول به بافت قالی هستند که در سال گذشته ۲ میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان از محل فرش بافی و فروش فرشهای بافت شده توسط بانوان استان برای بازسازی عتبات عالیات جمع آوری شده است.
جوینده همچنین از جدیدترین وقف برای عتبات عالیات خبر داد و گفت:در شهرستان فردوس ۴ هکتار باغ پسته و ۱۲ ساعت آب چاه و دو هزار اصله درخت وقف برای بازسازی عتبات و عالیات شده است.
وی از ۲۳ برنامه پیشنهادی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان در سال جاری خبر داد و گفت:توسعه و گسترش ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی، اجرای طرح بنای نور در سراسر استان، ادامه و تشویق مردم برای وقف املاک و اشجار در قالب موسسه وقف سردار شهید سلیمانی به عنوان یکی از اصلیترین طرحهای ستاد بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی، ادامه طرح بزرگ قالی بافی توسط خواهران استان، اجرای طرح برکت در استان با موضوع کسر حقوق، هبه کردن درختان مثمر و جمع آوری محصولات استراتژیک کشاورزی مثل زرشک، پسته، زعفران، عناب و کراویه، استفاده از ظرفیتهای صدا وسیما و جراید محلی برای فرهنگ سازی و آگاهی بیشتر مردم برای ترویج ارزشمند امر بازسازی اعتاب مقدسه از جمله این برنامه هاست.