تشکیل اتاق فکر، ایده و فیلمنامه برای ساخت سریالهای مناسبتی در صداو سیما ضروری است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی غفاری کارگردان مجموعه تلویزیونی نوروزی «خداداد» با بیان این مطلب گفت: این موضوع سبب ارتقای کیفی و محتوایی سریالهای مناسبتی میشود و از فشار کار بر عوامل و دست اندرکاران تولید میکاهد.
وی افزود: همزمانی پخش سریالها با سایر برنامههای پربیننده و آگاه نبودن مخاطبان از ساعت دقیق پخش هر سریال از جمله مشکلات سریالهای مناسبتی است.
غفاری با تاکید بر اینکه در سریالهای مناسبتی داشتن رنگ وبوی آن مناسبت، کافی است، گفت: اساسا نیازی نیست به طور مستقیم به مناسبت مذکور پرداخته شود و در بسیاری موارد حتی پرداخت غیر مستقیم خیلی بهتر است.
کارگردان مجموعه تلویزیونی بچه مهندس که تاکنون در چهار فصل پخش شده است افزود: سریال سازی در فصلهای مختلف نیازمند عناصر مختلفی، چون فیلمنامه قوی، بودجه و زمان کافی است تا کار به خوبی انجام شود، علاوه بر این، بازخورد بینندگان و درخواست آنها و تصمیم گیری و برنامه ریزی مدیران هم در ساخت این نوع سریالها به شدت موثر است.
غفاری با بیان اینکه سریال خداداد با رکورد زنی توانست ظرف سه ماه از ایده به پخش برسد، گفت: این سریال داستانی ملموس درباره معیشت مردم داشت و به همین دلیل موفق به جذب بینندگان شد.
وی با تاکید بر اینکه استفاده از لهجهها باید در کارهای نمایشی گسترش پیدا کند، افزود: تجربه نشان داده است سریالهایی مثل «نون خ» و «پایتخت» که در آنها شخصیتها با لهجه صحبت میکردند، در جذب مخاطب موفقتر بودند و در سریال «خداداد» هم شخصیت اصلی لهجه گرم و دوست داشتنی داشت.
کارگردان سریال خداداد با اشاره به اینکه مهم است حال مردم با دیدن یک سریال خوب شود، گفت: من به عنوان کارگردان این سریال نمرهای بین ۱۵ تا ۲۰ را به آن میدهم و طبعا اگر فرصت بیشتری در زمان ساخت میداشتیم، موفقتر عمل میکردیم.