دومین کارخانه تولید شکر کشور در اصفهان با ظرفیت سالانه ۷۰ هزار تن، ۱۰ درصد شکر مورد نیاز کشور را تامین میکند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل کارخانه قند اصفهان، این واحد تولیدی با شش دهه فعالیت به روزترین دستگاههای تولید شکر از قند در کشور مجهز دانست و گفت: روزانه چهار هزار تن چغندر قند از ۹ استان اصفهان کشور وارد این کارخانه ودر فرایندی تبدیل به شکر میشود.
آقای داوری افزود: با تلاش متخصصان این کارخانه سال گذشته زمینه فرآوری بیش از ۵۲۰ هزار تن چغندر قند به ۷۰ هزار تن شکر حاصل شد که رکوردی در تولید شکر محسوب میشود.
وی فرآینده تبدیل چغندرقند به شکر را صنعتی آب بر معرفی کرد و افزود: با اجرای طرحهای بهینه سازی در مصرف آب با روش بازچرخانی آب با بهره گیری از روش بیولوژیکی و هوادهی عمقیف پساب خروجی از شرکت به محل تصفیه خانه انتقال داده و از هدروی آب جلوگیری میشود به طوریکه میزان مصرف آب در فرآیند تولید از ۱۰۰ به ۴۰ مترمکعب کاهش یافته است.