مدیرکل دامپزشکی استان: این فرآوردهها در بازدید از ۲ هزار و ۲۵۰ واحد تولید، نگهداری، استحصال و عرضه فرآوردههای خام دامی کشف و ضبط شد.
او ادامه داد: ۲۴۹ موارد غیر بهداشتی در این بازدیدها از واحدهای تولید، نگهداری، استحصال و عرضه فرآوردههای خام دامی مشاهده، ۵۹ مورد نمونه برداری انجام و ۴۲ مورد به مراجع قضایی معرفی و پنج هزار و ۹۷۶ کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، مرغ، ماهی، آبزیان، تخم مرغ، آلایش دام و طیور معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۵۵ گروه متشکل از ۸۴ نفر از بازرسان و کارشناسان بهداشتی اداره کل دامپزشکی این استان وظیفه بازرسی و نظارت بر واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در در استان را برعهده دارند.
شانقی با یادآوری شروع طرح تشدید کنترل و نظارتهای بهداشتی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از چهاردهم اسفندماه سال گذشته در استان مرکزی تصریح کرد: این طرح تا انتهای ماه مبارک رمضان در این استان ادامه مییابد.
او اضافه کرد: ۲۱ هزار و ۹۳۴ راس دام سبک از ابتدای این طرح در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار و از کشتار این دامها ۴۱۴ هزار و ۸۸۰ کیلوگرم گوشت قرمز استحصال شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: سه هزار و ۱۴۴ راس دام سنگین نیز در این مدت در کشتارگاههای این استان کشتار و ۷۸۰ هزار و ۷۳۶ کیلوگرم گوشت قرمز از کشتار این دامها استحصال شده است.
شانقی خاطر نشان کرد: ۲ میلیون و ۴۱۶ هزار و ۴۵۰ قطعه طیور نیز در این مدت در کشتارگاههای طیور استان مرکزی کشتار و چهار میلیون و ۷۲۶ هزار و ۶۸۵ کیلوگرم گوشت سفید در این کشتارگاهها استحصال شده است.
وی افزود: ۹ هزار و ۳۱۲ کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاههای استان مرکزی به دلیل لاغری، بیماریهای انگلی و عفونی ضبط و معدوم شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: ۴۰ هزار و ۵۵۷ کیلوگرم لاشه طیور نیز در این مدت به دلیل ضایعات مرضی و لاغری در کشتارگاههای طیور استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
شانقی از شهروندان خواست در هنگام خرید فرآوردههای خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضا) و مهر دامپزشکی دقت کرده و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی شهرستان را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.