نظارت و بازرسی بهداشت محیط خراسان شمالی در ایام ماه رمضان بر مراکز تهیه مواد غذایی تشدید میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به فعالیت ۱۷ تیم
محمدرضا اکبری افزود: نظارت مستمر بر مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی فعال مرتبط با ماه مبارک رمضان با اولویت رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میشود.
به گفته وی در ایام نوروز امسال ۴ هزار و ۵۴۵ مورد نظارت بهداشتی و ۶۶۴ مورد نظارت در قالب تیمهای مشترک با اصناف، تعزیرات و سازمان صمت انجام و منجر به صدور ۷۷ مورد معرفی واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی شد.