بانوی کارآفرین نیکوکار با ایجاد تولیدی خیاطی و همچنین راهاندازی مرکز نیکوکاری، علاوه بر ایجاد اشتغال برای ۳۰ زن سرپرست خانوار، حمایت از ۱۱۰ خانواده نیازمند را نیز برعهده گرفته است.
وی درباره نحوه آغاز کار خود برای کمک به زنان نیازمند، میگوید: با شناخت از وضعیت زنانی که برای آموزش خیاطی به کارگاه مراجعه میکردند، همان ابتدای کار متوجه شدم که بیشتر مراجعهکنندگان از قشر نیازمند و زنان سرپرست خانوار هستند، به همین دلیل تصمیم گرفتم کار خود را توسعه دهم تا بتوانم علاوه بر آموزش خیاطی، برای زنان نیازمند شغل هم ایجاد کنم.
این بانوی نیکوکار میافزاید: مهارتهای خیاطی و آموزشها را خودم به کارآموزان ارائه میدادم و این طور شد در مدت چند سال موفق شدم برای ۳۰ نفر از بانوان سرپرست خانوار شغل ایجاد کنم.
خانم عظیمی درباره همکاری با کمیته امداد میگوید: مسیر کار خیر با تاسیس مرکز نیکوکاری برایم هموار شد و کمیته امداد هم مددجویان زن سرپرست خانوار را برای دریافت کمک و کارآموزی به من معرفی کرد. در ادامه با تحقیق و بررسی توانستم با توجه به علاقه و استعداد مددجویان برایشان شغل ایجاد کنم، هماکنون از محل آموزش و ایجاد شغل ۳۰ خانم همکار من هستند و از طریق مرکز نیکوکاری نیز امکان کمک به ۱۱۰ خانواده نیازمند فراهم شده است.
وی معتقد است: از سالهای گذشته علاقه به انجام کار خیر داشتم و با راه اندازی مرکز نیکوکاری شرایط کمک فراهم شد، ارتباط تولیدی پوشاک و خیریه هم این طور شکل گرفت که بیشتر مراجعان برای کار کردن افراد نیازمند بودند و لازم بود در ابتدا برای کمک به آنها اقدام شود.
این بانوی نیکاندیش ادامه میدهد: آن چیزی که به آن اعتقاد داشتم کمک کردن به افراد بود که بتوانند خودشان صاحب کسب و کار شوند و دستشان برای دریافت کمک به سمت کسی دراز نباشد. حالا بسیاری از افراد نیازمند از طریق آموزش خیاطی به توانمندی رسیدهاند و حتی برخی از آنها جزو خیرین هستند و به نیازمندان کمک میکنند.
عظیمی یادآور میشود: در مرکز نیکوکاری با کمک دیگر افراد ارزاق، پوشاک و کمکهای متنوعی ارائه میکنیم و به لطف خدا در آستانه سال ۱۴۰۱ هم موفق شدیم خدمات و کمکهای بیشتری را به خانوادههای تحت پوشش مرکز برسانیم و خوشحالم در مسیر ۲۰ ساله تولیدی پوشاک با افرادی مواجه شوم که از طریق آموزش خیاطی آنها هم خودکفا شدند بطوریکه برخی از آنها خودشان کارآفرین شده و باعث ایجاد شغل برای افراد جویای کار شدهاند و این چرخه این طور شکل گرفت و گسترش یافت. از همان ابتدا که با افراد نیازمند برخورد داشتم کم کم بخشی از درآمدم را برای کمک به آنها اختصاص دادم و با توسعه کار فرصت و امکان کمک کردن هم بیشتر شد. در دوره کرونا خودمان هم سعی کردیم با حفظ فعالیت تولیدی همچنان فعال باشیم حتی در خانه تا چرخ زندگی همکاران و خانوادههای نیازمند بچرخد.