وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی گفت: اگر بانکها به این بخش توجه کنند قطعا صنعت گردشگری رونق پیدا میکند.
بهگزارش خبرگزاری صداوسیما، به نقل از پايگاه خبري وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ؛ سید عزتالله ضرغامی امروز ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ در نشست مدیران عامل بانکها با موضوع پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ که در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد با اشاره به سونامی سفر در نوروز ۱۴۰۱ گفت: توجه بانکها به گردشگری سبب رونق این صنعت میشود که حرکت خوبی نيز در زمینه ارائه تسهیلات آغاز شده است.
آقای ضرغامی ادامه داد: گردشگری بهدلیل مزیت نسبی که کشورمان در زمینه فرهنگی، تاریخی، سلامت، اکوتوریسم و... دارد در جایگاه ویژهای قرار دارد و برنامه تحول رئیسجمهوری نیز برای تحول در بخش گردشگری جدی است و با همکاري بانکها ، قطعا صنعت گردشگری رونق پیدا میکند.
او با بیان اینکه نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد و نسبت به قبل از کرونا ۳۰ درصد افزایش سفر داشتیم تأکید کرد: روز دوم فروردین اکثر مراکز اقامتی ما تکمیل شدند. اگر بسیج سراسری با حضور سایر دستگاهها مانند وزارت آموزشوپرورش، امامزادهها، حسینیهها و... شکل نمیگرفت، در برخی استانها نمیتوانستیم خدمات شایستهای به مردم ارائه کنیم. البته ما این سونامی را پیشبینی میکردیم و از چند ماه قبل آمادگیهای لازم را ایجاد کردیم. این استقبال از سفر نشان میدهد که این حوزه در همه بخشها قابلیت سرمایهگذاری و سودآوری بالایی دارد.
مهندس ضرغامی تصریح کرد: «اکنون هتلها و مراکز اقامتی سودآوری بسیار خوبی دارند. حتی تهران که همیشه در ایام نوروز ۲۰ درصد پذیرش داشت و مقصد گردشگری نبود، در نوروز امسال یکی از مقاصد گردشگری بسیار جدی شد. ظرفیت همه هتلهای بزرگ تهران تکمیل شد. شهرهای بزرگ و مراکز استانها نیز از این قاعده مستثنی نبودند، تا جایی که روزهای دوم و سوم مقاصد جایگزین معرفی و اطلاعرسانی شد.
آقای ضرغامی افزود: از مهمترین بخشهای فعالیتهای این وزارتخانه اقدامات مشترکی است که میتوانیم با بانکها انجام دهیم. این نوعی خدمت تاریخی است که میتواند هم بهلحاظ کارشناسی برای بانکها و هم بهلحاظ آینده اقتصادی کشور به آن نگاه کرد.
آقای ضرغامی خاطرنشان کرد: یکی از کارهای بنده این است که با سرمایهگذاران بزرگ ملاقات کنم و هماهنگیهای لازم برای سرمایهگذاری این عزیزان را انجام دهم و موانع موجود را رفع کنم. بسیاری از سرمایهگذاران داخلی و خارجی، سرمایهگذاری در حوزه گردشگری را سودآور میدانند و میخواهند سرمایهگذاری کنند. بانکها میتوانند در زمینه تخصیص تسهیلات بانکی کمک کنند.»