برداشت محصولات صیفی در شهرستان خنج آغاز شد.
وی افزود: پیش بینی میشود حدود ۶۰ هزار تن محصولات صیفی از مزارع شهرستان خنج برداشت و روانهی بازارهای داخلی و خارجی شود.
علی پور با بیان اینکه هندوانه، شمام، طالبی، خیارسبز و گوجه فرنگی از عمده محصولات صیفی شهرستان خنج است، اظهار کرد: کورده، فیدویه، گرمشت و باغان از مناطق اصلی کشت صیفی در این شهرستان هستند.
وی با بیان اینکه تولید محصولات خارج از فصل باعث رونق اقتصادی منطقه، اشتغال زایی بالا و تامین نیازهای غذایی کشور میشود، افزود: این محصولات به روشهای تونلی فصلی (کشت زیر پلاستیک توام با مالچ پلاستیکی کف) و در هوای باز (بهره گیری از مالچ پلاستیکی) کشت شده اند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: از مزایای عمدهی این روش کشت میتوان به مصرف بهینه آب، افزایش راندمان تولید، کاهش هزینهها و تولید محصول نوبرانه و خارج از فصل است.