زوج جوان خوشفکر با استفاده از دورریز گلبرگ زعفران و بهرهگیری از تسهیلات قرضالحسنه اشتغال کمیته امداد موفق به تولیدات محصولی دانشبنیان شدند که به ارتقای کیفیت و کمیت صادرات زعفران کمک میکند.
زوج جوان خوشفکر اهل تربت حیدریه در قالب یک طرح دانشبنیان، محصولی ارزشمند را تولید کردهاند که در راستای افزایش کمیت و کیفیت صادرات زعفران نقش به سزایی ایفا میکند.
این زوج کارآفرین در مورد انگیزه خود از این کار میگویند: سالانه ۲۰ هزار تن گلبرگ زعفران در مراحل تولید، برداشت و فرآوری دور ریز میشود که این اتفاق به دلیل نبود صنایع مکمل و تبدیلی کارآمد در منطقه اتفاق میافتد.
زوج خلاق تربیت حیدریهای با تکیه بر اهمیت و ضرورت بازیافت محصولات دور ریز زعفران، محصولی دانشبنیان را تولید کردند که در بستهبندی زعفران صادراتی و بهبود کیفیت صادرات بسیار موثر است و زمینه بهرهبرداری از گلبرگهای زعفران را فراهم میکند.
این اقدام جوانان خراسانی علاوه بر اینکه از هدررفت گلبرگ زعفران جلوگیری به عمل میآورد، در زنجیره ارزش تولید زعفران و ارزش افزوده این محصول برای کشاورز تاثیر فراوان خواهد داشت و با تمرکز بر یک معضل محیط زیستی، آن را به یک مزیت زیست محیطی برای منطقه تبدیل کرده است.
محصول دانشبنیان این زوج، تولید کاغذ از گلبرگ زعفران است که در بستهبندی محصولات کاربرد دارد. این موفقیت جوانان خراسانی با استفاده از سرمایه شخصی و تسهیلات قرضالحسنه اشتغال کمیته امداد حاصل شده است و با حمایت بخش خصوصی فعال در صادرات زعفران، محصولی را تولید کردهاند که در ارتقای بستهبندی طلای سرخ اهمیت فوقالعادهای خواهد داشت.
براساس این گزارش سالانه حدود ۳۰۰ تن زعفران در منطقه تربیت حیدریه در چرخه صادرات قرار میگیرد که این محصول دانشبنیان، زمینه کسب ارزش افزوده از محصولات خام را به عنوان یک مزیت نسبی در منطقه تعریف میکند.