مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، با تولید پروبیوتیکها برای آبزیان و طیور موجب کاهش مرگومیر و افزایش کیفیت گوشت و دیگر محصولات آنها شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما: پروبیوتیک یا بهاصطلاح باکتریهای مفید چند سالی است که وارد مواد لبنی ما شدهاند، موجودات ریز و زندهای که برای حفظ سلامتی و ایمنی بدن ما مفید هستند.
مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، علاوه بر تولید نوع انسانی این باکتریها، موفق به تولید پروبیوتیکها برای آبزیان و طیور شدهاند که موجب کاهش مرگومیر و افزایش کیفیت گوشت و دیگر محصولات آنها شود.
این اقدام فناوری پیچیده و زمانبری را مطلبد که ایران را تبدیل به یکی از کشورهای پیشرو در غرب آسیا کرده است.