تخم مرغ یکی از پروتئینهای حیوانی محسوب میشود که باید هنگام مصرف به سالم و تازه بودن آن توجه کنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز خوزستان، به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان؛ تخم مرغ یک غذای رایج و یکی از متنوعترین مواد مورد استفاده در آشپزی است.
تخممرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین و املاح ضروری برای بدن انسان محسوب میشود، همه اسیدهای آمینه مورد نیاز بدن را دارا است و حدود ۵٫۱۲ درصد جِرم آن را پروتئین تشکیل میدهد، بنابراین هنگام تهیه آن باید به ویژگیهایی که نشان دهنده سالم و تازه بودن آن است، توجه کرد.
وقتی پوسته خارجی تخم مرغ تمیز، بدون هرگونه آلودگی، ترک خوردگی و شکستگی باشد، نشان دهنده سالم و تازه بودن آن است.
محتویات آن شامل؛ زرده و سفیده باید بدون هرگونه ذرات خارجی، گندیدگی و لکه خونی باشد، به عبارت دیگر مخلوط بودن زرده و سفیده نشانه فاسد بودن تخم مرغ است.
بیشتر بخوانید: فروش اینترنتی تخم مرغ و برنج در اهواز
تخم مرغ باید مشخصات تولید و انقضاء داشته باشد و دور از تابش نور خورشید و در دمای ۰ تا ۴ درجه در یخچال نگهداری شود.