تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در سرفصل اشتغال پایدار روستایی و عشایری به ۲۹ هزار و ۹۰۵ میلیارد ریال رسید.
استان کرمانشاه با پنج هزار و ۹۲۸ اشتغال ایجاد شده در رتبه اول و به ترتیب استانهای خراسان رضوی با چهار هزار و ۲۶۸، سیستان و بلوچستان با ۲ هزار و ۸۰۶، فارس با ۲ هزار و ۵۴۸ و هرمزگان با ۲ هزار و ۲۸۱ در رتبههای دوم تا پنجم اشتغال زایی قرار دارند.
بانک توسعه تعاون در قالب طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری ۲۷ هزارو ۱۲۷ طرح را تأمین مالی کرده است.
استانهای کرمانشاه با چهار هزار و ۷۸۹ طرح، سیستان و بلوچستان با هزار و ۹۶۳، گلستان با هزار و ۴۶۱، گیلان با هزار و ۳۵۱ و فارس با هزار و ۱۸۷ طرح در رتبههای اول تا پنجم تعداد طرحهای پرداختی در این طرح ملی قرار دارند.
همچنین میزان تسهیلات پرداختی بانک توسعه تعاون در طرح ملی اشتغال پایدار روستایی و عشایری از ۲۹ هزار میلیارد ریال عبور کرده است.
استانهای کرمانشاه با پرداخت ۲ هزار و ۳۹۴ میلیارد ریال، سیستان و بلوچستان با هزار و ۷۳۳، فارس با هزار و ۲۴۲، خراسان رضوی با هزار و ۱۹۳ و کرمان با هزار و ۱۸۱ میلیارد ریال در رتبههای اول تا پنجم میزان پرداخت تسهیلات قرار دارند.
از ابتدای اجرای طرح «اشتغال پایدار روستایی وعشایری»، بانک توسعه تعاون به عنوان بانک عامل این طرح اقدامات و فعالیتهای موثر و ماندگاری در قالب این طرح انجام داده است.
بانک توسعه تعاون در کنار دو بانک و یک صندوق کارآفرینی وظیفه پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی وعشایری را بر عهده دارد. این طرح بزرگ ملی از سال ۱۳۹۷ به طور رسمی آغاز شده است.
نهادهای نظارتی از اقدامات بانک توسعه تعاون در سرفصل اشتغال زایی قدردانی کرده اند.