رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه همچنیناز افزایش نظارتها بررعایت موازین بهداشتی، رعایت وزن و قیمت نان، رعایت ساعت کاری در ماه مبارک رمضان خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه،
وی ادامه داد: ساعت کاری برای نانواییهای سنتی شامل لواش، تافتان و بربری سنتی و ماشینی نیز در نوبت اول از ۶:۳۰ تا هشت صبح، در نوبت دوم از ساعت ۱۰ تا ۱۲:۳۰ و در نوبت عصر نیز از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ بعدازظهر است.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کاری نانواییهای سنگک سنتی و ماشینی را نیز در سه نوبت شامل شش تا هشت صبح، ۱۰ تا ۱۳ ظهر و ۱۶ تا ۲۰:۳۰ اعلام کرد.
به گفته علیزاده برای نانواییهای تمام اتوماتیک نیز ساعت کاری در سه نوبت و از ۶:۳۰ تا ۷:۳۰صبح، از ۱۰ تا ۱۲ ظهرو از ۱۷ تا ۱۹:۳۰ است.
وی همچنین از تشدید نظارت بر فعالیت خبازیها در این ایام خبر داد تا مردم مشکلی برای تامین نان مورد نیاز خود نداشته باشند و افزود: این نظارتها شامل رعایت موازین بهداشتی، رعایت وزن و قیمت نان، رعایت ساعت کاری و ... است.
در شهر کرمانشاه نزدیک به هزار واحد خبازی آزادپز و یارانهای فعالیت دارند.