از دست ندادن وعده سحری از ملزومات تغذیه در ماه مبارک رمضان است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز قم،
علی اکبر حق ویسی مصرف غذاهای فیبردار از جمله سبزی، میوه، غلات و حبوبات را برای وعده سحری بسیار مناسب برشمرد و افزود: در وعده افطاری هم با توجه به اینکه آب بدن به شدت کاهش یافته، باز کردن روزه با آب سرد ممنوع است و حتماً باید از آب جوشیده سرد شده یا چای کمرنگ استفاده کرد.
وی گفت: استفاده از شیر، لبنیات، خرما، شیره خرما و یا عسل برای تامین انرژی گروه سنی نوجوانان مفید است.