کارشناسان تغذیه، درباره مصرف مواد غذایی مناسب در وعده های سحر و افطار به روزه داران توصیه هایی دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،
رضا زاده افزود: در وعده سحر باید از مصرف مواد غذایی شیرین مانند زولبیا و بامیه پرهیز کرد زیرا باعث افت قند خون و گرسنگی زود هنگام میشود.
وی از روزه داران خواست در وعده سحر غذاهای پر پروتئین مانند ماهی، کباب، کله پاچه، کتلت و کوکو را مصرف نکنند و برای جلوگیری از تشنگی از مصرف نوشیدنیهایی همچون نوشابه، چای پررنگ و شربت پرهیز کنند.
این کارشناس تغذیه با بیان لینکه در وعده سحر مصرف پلو و خورشتهای کم چرب و کم نمک از جمله لوبیا پلو توصیه میشود گفت: ماست، سالاد، سبزی نیز به حفظ آب بدن کمک میکند و در عین حال نباید از مصرف شیر و لبنیات غافل شد.
رضا زاده گفت: بعضی به اشتباه در وعده سحر آب زیاد می نوشند، که مصرف آب زیاد نه تنها کمکی به رفع تشنگی نمیکند بلکه موجب دفع آب اضافی از بدن میشود.
وی گفت: خرما به همراه شیر و چای کمرنگ در وعده افطار گزینه مناسبی است و مصرف غذاهای سبک مانند فرنی، شیربرنج، نان وتخم مرغ، نان و پنیر و سبزی نیز باید استفاده شود.
رضا زاده با بیان اینکه بهترین زمان برای مصرف شام یکساعت بعداز افطار است گفت: دراین وعده میتوان از مواد پروتئینی همچون گوشت استفاده کرد.
وی گفت: وعده افطار تا سحر بهترین زمان برای تامین آب مورد نیاز بدن است و در این زمان بهتر است دوغ کم نمک، میوه سبزیجات و مایعات مصرف شود.