پلیس سمنان در روز طبیعت از تردد موتورسیکلت و وانت هایی که در قسمت بار ، مسافر سوار کرده باشند جلوگیری می کند .
وی از شهروندان خواست برای جلوگیری از بروز حوادث حدالامکان از بوستان های شهری استفاده کنند و در صورت سفر به مناطق ییلاقی ، از تردد و استقرار در حاشیه راه ها بپرهیزند .
سرهنگ کبیری بر لزوم مدیریت زمان سفر تاکید کرد و از مسافران خواست بازگشت خود را به ساعات آخر تعطیلات موکول نکنند
وی با درخواست از رانندگان برای جدی گرفتن توصیههای ایمنی گفت: همه سرنشینان خودرو باید کمربند ایمنی را ببندند و رانندگان پس از ۲ ساعت رانندگی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشند.
وی تاکید کرد: رعایت فاصله طولی و پرهیز از سبقتهای غیرمجاز شرط اصلی رانندگی ایمن است.
سرهنگ کبیری افزود: ۶۰ تیم پلیس راه در محورهای استان سمنان مستقر هستند و ۱۰ تیم نامحسوس و ۹۰ دستگاه دوربین ثابت و سیار، نظاره گر رفتارهای پرخطر رانندگان هستند.